ΕΠΣ Θράκης: Συνεργάσιμος ο πρόεδρος σε προτάσεις και ιδέες.  Ένας αγώνας κάθε Κυριακή για την Α’ κατηγορία

ΕΠΣ Θράκης: Συνεργάσιμος ο πρόεδρος σε προτάσεις και ιδέες. Ένας αγώνας κάθε Κυριακή για την Α’ κατηγορία

Πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Θράκης με καθολική συμμετοχή.

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης που ζητήθηκε και  παραχωρήθηκε στην Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Θράκης πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Θράκης, παρουσία 23 Σωματείων.

Στο ξεκίνημα της συνέλευσης ο πρόεδρος Δαμιανός Γαβριηλίδης απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι :

«το 2020 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά με την πανδημία του covid19, μια χρονιά που οι αγωνιστικές δραστηριότητες διακόπηκαν στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα καθώς και το κύπελλο του 2019-2020 διακόπηκαν πριν τη λήξη τους, ενώ τα αντίστοιχα του 2020-2021 διακόπηκαν τρεις αγωνιστικές μετά την έναρξή τους. Ας δούμε τη θετική πλευρά του δρόμου που διανύσαμε και ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας ότι η περιπέτεια αυτή σύντομα θα λάβει τέλος.

Πριν προχωρήσουμε στις εργασίες της γενικής συνέλευσης θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες των συνεργατών μου καθώς και τις δικές μου στους παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης, που κράτησαν ζωντανά τα σωματεία και την ελπίδα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τον θεμέλιο λίθο του ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστώ για την σημερινή σας παρουσία, που δείχνει το ενδιαφέρον και την αγάπη σας για το ποδόσφαιρο».

Ο πρόεδρος προέτρεψε τα μέλη της Γενικής συνέλευσης και τους παράγοντες των ομάδων να καταθέτουν προτάσεις που θα αξιολογούνται και θα υλοποιούνται προς όφελος των σωματείων και γενικότερα του ποδοσφαίρου της Ροδόπης.

Ακολούθησε ο Διοικητικός Απολογισμός από τον Γενικό Γραμματέα Ιωάννη. Γκοτζαμάνη και ο Οικονομικός Απολογισμός από τον Ταμία Χρήστο Κουκουλάκη ο οποίος αναφέρθηκε και στον Προϋπολογισμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Υπερψηφίστηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός 2020 καθώς και και ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς, ενώ από τις αποφάσεις που ξεχώρισαν ήταν και η διεξαγωγή ενός αγώνα της Α’ κατηγορίας την Κυριακή. Έτσι θα διεξάγονται 6 αγώνες της Α’ κατηγορίας το Σάββατο, ενώ την Κυριακή πλέον εκτός των 3 αγώνων της Β’ κατηγορίας και ένας της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό