Οι ψυκτικοί από όλη την Ελλάδα στην Κομοτηνή

Οι ψυκτικοί από όλη την Ελλάδα στην Κομοτηνή

Εκπρόσωποι από 25 σωματεία που εκπροσωπούν 47 περιφερειακές ενότητες συμμετέχουν στις εργασίες της Ομοσπονδίας Ψυκτικών Ελλάδας που πραγματοποιεί την 21η Ετήσια Γενική Συνέλευσή της στην Κομοτηνή (16-17 Oκτ.). Στις εργασίες της έναρξης παρόντες ήταν οι βουλευτές Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και Τάκης Χαρίτου ενώ ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ και ο Δήμαρχος Κομοτηνής εκπροσωπήθηκαν από συνεργάτες τους. Τις εργασίες του συνεδρίου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων που καλωσόρισε .

Ο Πρόεδρος της ΟΨΕ Παναγιώτς Πουλιάνος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ψυκτικών που παρά την κακοκαιρία παρευρέθησαν στην Κομοτηνή από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Επεσήμανε ότι σε καιρούς πανδημίας οι ψυκτικοί  παράγουν έργο ισότιμο του λειτουργήματος αφού είναι στην πρώτη γραμμή με την τεχνολογία ψύξης-θέρμανσης σε εγκαταστάσεις πρώτης γραμμής, με πρώτα τα νοσοκομεία. Στη συνέχεια κάλεσε τους νέους να επιλέξουν το προσοδοφόρο επάγγελμα του ψυκτικού, επισημαίνοντας ότι στα ΕΠΑΛ και τα τεχνικά λύκεια παρατηρείται μειωμένη φοίτηση.

Ο Πρόεδρος των Ψυκτικών Θράκης Παντελής Χαβιαράς ευχαρίστησε τους συναδέλφους του και ευχήθηκε καλή συνέχεια στις εργασίες του συνεδρίου. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΒΕΡ Ν. Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, καλωσόρισε τους Συνέδρους από όλη την Ελλάδα και τους ευχαρίστησε για την απόφασή τους να διεξαχθεί το συνέδριο στην Κομοτηνή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό