Έρωτας φυγάς: Μια άγρια δολοφονία κάνει πρόσφυγες τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα

Έρωτας φυγάς: Μια άγρια δολοφονία κάνει πρόσφυγες τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα

Η σειράς «Έρωτας φυγάς» έρχεται στο Open για να τραβήξει τα βλέμματα στην απογευματινή ζώνη και να πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά.

Η νέα δραματική σειρά που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 17:45 και θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα, έρχεται να ταράξει τα… νερά στην τηλεθέαση.

Την ώρα που το κανάλι επαναφέρει «Το Κόκκινο Ποτάμι» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, έρχεται ακόμα μία σειρά εποχής.

Η Αλεξάνδρα είναι μοδίστρα η οποία ζει με τον ετεροθαλή αδερφό της και την γυναίκα του. Ο Μάρκος είναι μηχανικός και δουλεύει σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων και ζει τον έρωτά του με την Αλεξάνδρα. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Ο αδερφός της ωστόσο έχει πάθος με τον τζόγο και χρωστάει παντού. Προκειμένου να ξεπληρώσει τα χρέη που έχει δημιουργήσει, χρησιμοποιεί την Αλεξάνδρα ώστε να του σώσει τη ζωή.

Ο Μάρκος προκειμένου να σώσει την αγαπημένη του φτάνει στο έγκλημα. Το ζευγάρι γίνονται φυγάδες και καταλήγουν να κρυφτούν στο κτήμα της οικογένειας Δεμερτζή, εκεί όπου δεν δηλώνουν την πραγματική τους ταυτότητα.

Μόνο εύκολα ωστόσο δεν θα είναι τα πράγματα, καθώς το γεγονός αυτό τους δημιουργεί ανυπέρβλητα προβλήματα που δύσκολα θα λύσουν.

H Αλεξάνδρα είναι μοδίστρα και ζει με τον ετεροθαλή αδελφό της και την γυναίκα του. Είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο που δουλεύει σ’ ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Ο αδελφός της έχει πάθος με τα χαρτιά και χρωστάει παντού. Χρησιμοποιεί την Αλεξάνδρα, για να ξεπληρώσει τα χρέη του και να σώσει τη ζωή του. Ο Μάρκος για χάρη της αγαπημένης του φτάνει στο έγκλημα. Και οι δύο γίνονται φυγάδες και καταλήγουν να κρυφτούν στο κτήμα της οικογένειας Δεμερτζή, όπου δεν δηλώνουν την πραγματική τους ταυτότητα. Το γεγονός αυτό θα τους δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα που δύσκολα θα λύσουν.

Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσωνας Δεμερτζής ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.

Ο Μάρκος βγαίνοντας από την φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Έρωτας Φυγάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό