Έρωτας: Ο Κοντογιάννης μαθαίνει αυτό που δεν έπρεπε

Έρωτας: Ο Κοντογιάννης μαθαίνει αυτό που δεν έπρεπε

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά Έρωτας Φυγάς εκεί όπου ο Κοντογιάννης μαθαίνει κάτι που δεν έπρεπε να φτάσει στα αυτιά του.

Η σειρά του Open συνεχίζεται συναρπαστική και στο δεύτερο κύκλο της σαρώνοντας την τηλεθέαση. Οι εξελίξεις δε σταματάνε όπως και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Κοντογιάννης μαθαίνει αυτό που δεν έπρεπε

Στη συνέχεια της σειράς του Open, μπορεί η τρομερή καταιγίδα να μην πτοεί τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα, το σχέδιό τους όμως φαίνεται πως θα συναντήσει πολλά εμπόδια, όπως για παράδειγμα την Νότα, που δεν διστάζει να απειλήσει τον Μάρκο και να ανοίξει ευθαρσώς τα χαρτιά της.

Παράλληλα, η Ουρανία προσπαθεί να πείσει την Αλεξάνδρα πως είναι σύμμαχος και όχι εχθρός της, αλλά εκείνη δείχνει να αμφιβάλει. Η ανησυχία της Άννας για την μητέρα της θέτει σε κίνδυνο τα πλάνα της Μαργέτας και του Στέφανου, των οποίων η παρουσία στην πρωτεύουσα τείνει να αποκαλυφθεί.

Άραγε θα μαθευτεί ή θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν ινκόγκνιτο; Ποιο σημαντικό νέο μαθαίνει ο Κοντογιάννης; Θα καταφέρουν ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα να υπερπηδήσουν όλα τα εμπόδια και να φτάσουν στο τέρμα;

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Έρωτας Φυγάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό