Η Μάγισσα: Τέλος ο Μάρκος και η Θεοφανώ – Αυτός είναι ο νέος της σύμμαχος!

Η Μάγισσα: Τέλος ο Μάρκος και η Θεοφανώ – Αυτός είναι ο νέος της σύμμαχος!

Έχει έρθει η στιγμή η Θεοφανώ να επιστρέψει στον πύργο στη σειρά Η Μάγισσα, όμως τίποτα και κανείς δεν είναι πια ίδιος, ούτε καν εκείνη… Λίγο πριν την επιστροφή της, ένα νέο όραμα τής έχει αποκαλύψει τον δολοφόνο του βρέφους, όμως αυτή τη φορά ούτε οι αλλοτινοί της σύμμαχοι δεν μπορούν να την πιστέψουν. Αντίθετα, μετά την ομολογία της μπροστά στο Ιερατείο, είναι αναγκασμένη να περάσει ανάκριση για δεύτερη φορά, λογοδοτώντας τώρα για τα οράματά της. Πλέον, όλοι οι Λασκαραίοι γνωρίζουν το μεγάλο της μυστικό και την αντιμετωπίζουν άλλοι με καχυποψία και άλλοι με φόβο.

Η Μεταξία πάντως, είναι βέβαιη πως αυτή σκότωσε το μωρό της και είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει ατιμώρητη. Τα νέα της επιστροφής της διαδίδονται γρήγορα σε όλο τον πύργο και όλο το προσωπικό μαθαίνει ότι η Θεοφανώ, που μεγάλωσε στο αρχοντικό των Λασκαραίων, βλέπει οράματα που της αποκαλύπτουν το παρελθόν και το μέλλον. Κάποιοι την πιστεύουν, άλλοι θεωρούν ότι είναι απλώς μια απατεώνισσα, όμως οι περισσότεροι διστάζουν να πάρουν θέση, νιώθοντας δέος μπροστά σε κάτι απόκοσμο και τρομακτικό.

Οι δύο άνθρωποι που ανέκαθεν ήταν πιο κοντά της, ο Φρίξος και ο Μάρκος, έχουν τελείως αντίθετη στάση απέναντί της. Ο Μάρκος, σηκώνοντας το βάρος της νέας του θέσης, είναι αναγκασμένος να απομακρυνθεί από αυτή και να στηρίξει τη γυναίκα του, ενώ αντίθετα ο Φρίξος, σίγουρος ότι το νέο της όραμα είναι σωστό, αποφασίζει να τη βοηθήσει να καταστρώσουν ένα καινούριο σχέδιο, για να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Μαζί τους θα βρεθεί κι ένας ανέλπιστος σύμμαχος, ο οποίος θα διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στα πλάνα τους…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό