Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Γεν. Περιφ.Αστυνομικού Δ/ντή ΑΜΘ σε αρχές και θεσμικούς φορείς των ΠΕ Έβρου, Ροδόπης & Ξάνθης (φωτος)

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Γεν. Περιφ.Αστυνομικού Δ/ντή ΑΜΘ σε αρχές και θεσμικούς φορείς των ΠΕ Έβρου, Ροδόπης & Ξάνθης (φωτος)

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων σε Αρχές και θεσμικούς φορείς των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης πραγματοποίησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Ιωάννης Καραμανλής, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, συνοδευόμενος από τους Αστυνομικούς Διευθυντέςτης Αλεξανδρούπολης,της Ροδόπης και της Ορεστιάδας, συναντήθηκε με τους Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμο, Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμων, Διδυμοτείχου – Ορεστιάδος & Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό, με τον Σοφολογιότατο Τοποτηρητή Μουφτείας Κομοτηνής κ. ΧαλήλΤζιχάτ, με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Ευάγγελο Πουλίλιο καιτον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. ΙωάννηΓκαράνη, οι οποίοι τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα κοινού, τοπικού ενδιαφέροντος.
Οι συναντήσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα με τους λοιπούς θεσμικούς φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ακολουθούν φωτος:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό