Γη της Ελιάς: Απαγωγές, συμβόλαια θανάτου, εν ψυχρώ εκτελέσεις και δίκες στο β΄ κύκλο

Γη της Ελιάς: Απαγωγές, συμβόλαια θανάτου, εν ψυχρώ εκτελέσεις και δίκες στο β΄ κύκλο

Συγκλονιστικά αναμένεται να είναι τα πρώτα επεισόδια του β’ κύκλου της δραματικής σειράς του MEGA που σάρωσε σε τηλεθέαση την προηγούμενη σεζόν.

Μάλιστα το teaser trailer που παίζει ήδη στον αέρα του καναλιού, είναι άκρως αποκαλυπτικό ανεβάζοντας την αγωνία στα ύψη.

Ο Δημοσθένης διατάζει απαγωγές

Ο εφιάλτης επιστρέφει για τον Φίλιππο, τη Βασιλική αλλά και τις οικογένειές τους.

Τα δύο αυτά παιδιά, που πέρασαν διά πυρός και σιδήρου μέχρι ν’ αρχίσουν να χαίρονται τον γάμο τους και το παιδάκι τους, θα πέσουν θύματα μιας σκληρής και τρομακτικής πραγματικότητας, που έχει να κάνει με τα σκληρά γρανάζια του υποκόσμου.

Άθελά τους θα μπουν μέσα σ’ αυτά τα γρανάζια που τώρα ετοιμάζονται να τους συνθλίψουν.

Μια κοπέλα εξαφανίζεται, μια άλλη φίλη και πρώην συμφοιτήτρια τηs Βασιλικής την αναζητά και φοβάται ότι κάτι της έχει συμβεί.

Τα βήματά της φτάνουν μέχρι τη Μάνη και έρχεται σε επαφή με τον Φίλιππο και τη Βασιλική, για να μάθει αν ξέρουν κάτι.

Δεν είναι μόνη, όμως.

Κάποιοι παρακολουθούν τα πάντα, κάποιοι ζητούν κάτι από το ζευγάρι.

Ενας εν ψυχρώ φόνος μια κοπέλας, μπροστά στα μάτια του Λυκούργου, είναι η αρχή.

Ο Λυκούργος πέφτει θύμα κι αυτός αρπαγής. Την ίδια ώρα, συντονισμένα και οργανωμένα, οι ίδιοι εγκληματίες τη στήνουν στον δρόμο και περιμένουν τον Φίλιππο με τη Βασιλική που έχουν βγει βόλτα. Τους αιφνιδιάζουν, τους κλείνουν το στόμα και τους αρπάζουν μέσα στη μέση του δρόμου.

Παράλληλα σύμφωνα με δημοσιεύματα ίσως πολύ σύντομα δούμε και τον θάνατο της Μαρίας η οποία δεν αντέχει από το βάρος των τύψεων.

 

Η Γη της Ελιάς: Τυφλωμένος από οργή ο Στάθης

Την ίδια στιγμή η Χάιδω αρχίζει να ανησυχεί γιατί κανείς δεν έχει εμφανιστεί στο σπίτι. Συνεχώς τηλεφωνεί, μια στον Φίλιππο, μια στον Λυκούργο και μία στη Βασιλική. Η γυναίκα αρχίζει να τρελαίνεται από τον φόβό της και ενημερώνει τον Στάθη ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Ο Στάθης οργισμένος και ανάστατος ψάχνει αλλά γρήγορα καταλαβαίνει ότι όντως έχουν εξαφανιστεί.

Μία άσχημη περιπέτεια αρχίζει και ένα θανάσιμο παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη. Τι θέλουν από αυτά τα παιδιά; Τι νομίζουν ότι ξέρει ο Λυκούργος; Γιατί θέλουν να κλείσουν κάποια στόματα;

Όλα τα spoilers και οι εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια από τη Γη της Ελιάς είναι στο MediaTime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό