«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Η συνέχεια της σειράς και της Ιφιγένειας

«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Η συνέχεια της σειράς και της Ιφιγένειας

Τη μεγάλη επιστροφή του ετοιμάζει «Το Κόκκινο Ποτάμι», η σειρά εποχής του Μανούσου Μανουσάκη που σάρωσε την τηλεθέαση όταν προβλήθηκε από το Open.

Πρόκειται για μία σειρά που καθήλωσε και το ίδιο ευελπιστεί να κάνει και τώρα με τη προβολή του ξεριζωμού των Ποντίων στην επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής (1922) να ανατριχιάζει.

«Η σειρά θα διδάξει ιστορία» ήταν τα λεγόμενα του πρωταγωνιστή, Πέτρου Ξεκούκη με τις εικόνες να είναι μεν σκληρές αλλά όχι όσο ήταν στη πραγματικότητα.

Η μεγάλη αναζήτηση νέας πατρίδας για τους Πόντιους πρόσφυγες λοιπόν συνεχίζεται με το νέο κύκλο όπου η Ιφιγένεια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το κόκκινο ποτάμι: Η Ιφιγένεια αναζητά τον Μίλτο από τη Θεσσαλονίκη

Η ηθοποιός Αναστασία Παντούση, η Ιφιγένεια της σειράς, ανέφερε σε συνέντευξή της θα βρεθεί όπως χιλιάδες Πόντιοι πρόσφυγες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Η ίδια καταλήγει στη Θεσσαλονίκη και θα τη δούμε να περνάει όλα τα δύσκολα στάδια της προσφυγιάς. Μόνη της, χωρίς κανέναν άλλο, μόνο με τον γιο της που προσπαθεί να προστατέψει προσπαθεί να ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή της.

Ο Μίλτος έχει πια χαθεί στον Πόντο όμως αυτή δε το γνωρίζει. Τον αναζητά χωρίς να ξέρει τη σκληρή πραγματικότητα.

Όπως λέει η ηθοποιός η ιστορία θα είναι δύσκολη για την Ιφιγένεια καθώς τίποτα σε εκείνη την εποχή δεν ήταν εύκολο.

Αναφορικά με τη συνέχιση της σειράς η ίδια δήλωσε έκπληκτη καθώς θεώρησε πως το κεφάλαιο είχε κλείσει. «Δε γνωρίζαμε πως θα γυριστεί και δεύτερος. Μόλις έγινε η ανακοίνωση και με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Μανουσάκης, εξεπλάγην, δεν το περίμενα καθόλου», ήταν τα λόγια της.

Το Πρωινό – ANT1: Αυτή τρώει τη θέση της Φαίης Σκορδά – Ποια θα έχει στο πλευρό του ο Λιάγκας

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος Βρουλάκης φέρνει τα πάνω-κάτω!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό