Γη της Ελιάς: Η Αγγελική καταλήγει σε ίδρυμα – Ισίδωρος και Μάνος επιστρέφουν στη Μάνη

Γη της Ελιάς: Η Αγγελική καταλήγει σε ίδρυμα – Ισίδωρος και Μάνος επιστρέφουν στη Μάνη

Η γη της ελιάς λίγο πριν φύγει αυτή η σεζόν φαίνεται ότι θα μας κρατήσει στα επόμενα επεισόδια της την αγωνία στα ύψη, με στόχο την κορυφή στην τηλεθέαση.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, η Φανή χάνει τη ζωή της, με την Αγγελική να καταλήγει μετά τα όσα έκανε γνωστά η παιδοψυχολόγος στο ίδρυμα.

Εκεί δείχνει ότι δεν περνάει καθόλου καλά και είναι πολύ στεναχωρημένη αλλά και μελαγχολική, με τη μητέρα της να της λείπει πολύ αλλά τουλάχιστον έχει στο πλευρό της την Ευαγγελία.

Η Αντιγόνη ανησυχεί πολύ για το που θα βρεθεί τελικά το παιδί της στη σειρά του Mega, κάτι που συζητάει με την Μαρίνα, ενώ την ίδια στιγμή η Ντάρνα ετοιμάζεται να φύγει για τη Μάνη, ενώ μαζί της θα πάνε ο Ισίδωρος και ο Μάνος.

Από εκεί και πέρα η Εύα με τον Στάθη δεν είναι καλή κατάσταση, αφού δεν τον πιστεύει και πολύ και τον κρατάει σε απόσταση.

Την ίδια στιγμή ο Αλέξης δείχνει στη Μαργαρίτα ότι έχει μετανιώσει και στο τέλος θα δεχτεί όλους τους όρους της για να είναι καλά μαζί της.

Ο Λυκούργος είναι πολύ στεναχωρημένος με την απόφαση του Ιάκωβου να φύγει και, σε μία βόλτα τους στο βουνό, του ανοίγει την ψυχή του.

Τέλος η Μυρτάλη έχει πάρει πολύ άσχημο δρόμο, με την οικογένεια Βρεττάκου να προσπαθεί να την κάνει να σκεφτεί και πάλι λογικά, κάτι που πολύ δύσκολα θα καταφέρει.

Για περισσότερη γη της ελιάς μπορείτε να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό