Σασμός: Η Αργυρώ αρχίζει να φοβάται το χειρουργείο, όσο πλησιάζουν οι μέρες

Σασμός: Η Αργυρώ αρχίζει να φοβάται το χειρουργείο, όσο πλησιάζουν οι μέρες

Συνεχίζεται δυναμικά ο Σασμός με την ιστορία αγάπης από την Κρήτη του Alpha να έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και την τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της πρώτης σεζόν οι εξελίξεις τρέχουν και όσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να καθηλώσουν.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει στο Sportime, μπορεί στην πραγματική ζωή η Στέλλα και η Αργυρώ να άρχισαν διακοπές, ωστόσο για την δεύτερη η… τηλεοπτική της ζωή είναι πολύ δυσκολότερη.

Κι αυτό διότι η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντάς την με φόβο. Ας μην ξεχνάμε πως περιμένουμε συγκλονιστικές στιγμές με τον Αστέρη στο νοσοκομείο. Κατά τα άλλα, ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για τον Μαθιό, και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Στέλλα και Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει, με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία. Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα.

Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν, και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα…

Σασμός επόμενα επεισόδια: Δείτε το trailer από το αποψινό επεισόδιο της σειράς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό