Γη της ελιάς: Η Ασπασία δηλητηριάζει τη Βασιλική – Ο Θανάσης σε παράλληλη σχέση με τρεις γυναίκες

Γη της ελιάς: Η Ασπασία δηλητηριάζει τη Βασιλική – Ο Θανάσης σε παράλληλη σχέση με τρεις γυναίκες

Συνεχίζει να σημειώνει επιτυχία η Γη της ελιάς με το Mega να εκμεταλλεύεται τη δυναμική της και στα νέα του προγράμματα, Maestro και Μαύρο Ρόδο.

Με την τηλεθέαση να παραμένει ψηλά παρά τον έντονο ανταγωνισμό τα βλέμματα στρέφονται στη Μάνη και στις ανατροπές που συναντάμε καθημερινά στην πλοκή.

Ένα από τα γεγονότα που θα συγκλονίσουν θα είναι η κηδεμονία της μικρής Αγγελικής. Μετά την μάχη Αντιγόνης και Μαρίνας στο προσκήνιο έρχεται και τη διεκδικεί και ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής.

Η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία και η Αρετή τα βάζει με την Χρυσούλα η οποία είναι η υπεύθυνη για τα «μαγικά» που έκαναν μαζί με την Ασπασία στην κόρη της.

Ο Θανάσης «πουλάει» έρωτα και σε Αρετή και σε Αναστασία ενώ ταυτόχρονα έχει ερωτική σχέση και με μια γυναίκα από την Αθήνα.

Οι φρουροί της φυλακής βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω από το στρώμα της. Η τιμωρία που την περιμένει είναι βαριά όμως η ίδια ορκίζεται πως δεν ξέρει ποιος την παγίδευσε έτσι.

Ο Στάθης με την Εύα συνεχίζουν να καβγαδίζουν. Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται με την απολογία της κατηγορούμενης. Ο Στάθης βλέπει την Ιουλία να κάνει ιππασία και αρχίζει να αναπολεί το παρελθόν τους.

Η Αντιγόνη επισκέπτεται το σπίτι του Ισίδωρου και πετυχαίνει τον Μάνο και τη Μαρίνα με την μικρή Αγγελική σε τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Πληγώνεται και φεύγει ξεσπώντας σε κλάματα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη  Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό