Άγρια γη: Ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει λόγια στον Κωστή για τον Άρη

Άγρια γη: Ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει λόγια στον Κωστή για τον Άρη

Η Άγρια γη είναι η νέα τηλεοπτική πρόταση του ΣΚΑΪ για την απογευματινή ζώνη με το καστ των ηθοποιών να ξεχωρίζει.

H σειρά τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στην τηλεθέαση έχοντας και ως δεδομένο τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στην ώρα προβολής της.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, ο Άρης θα τα φτιάξει τελικά με την Ελπίδα όμως μέχρι να γίνει αυτό οι εξελίξεις θα τρέξουν σε όλα τα μέτωπα.

Ταυτόχρονα ο Στέφανος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κωστή και αρχίζει να του βάζει λόγια για τον Άρη. Όμως ο Άρης έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του δείχνοντας ότι νοιάζεται πραγματικά και έτσι έρχεται πιο κοντά με την Ελπίδα.

Τα αποτελέσματα του DNA δεν οδηγούν πουθενά και ο Λουκάς παραμένει σε αδιέξοδο. Επιμένει όμως να ερευνά το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Έτσι, επισκέπτεται τον Αλέξη και προσπαθεί έμμεσα να τον ανακρίνει. Η Όλγα όμως του χαλάει τα σχέδια όταν εμφανίζεται καθώς προστατεύει τον Αλέξη.

Ο Μιχάλης μαθαίνει ότι ο αδερφός του Άρη είναι πιθανό να έχει βρεθεί. Στο μεταξύ ο Χρήστος προειδοποιεί την Όλγα ότι αν η ζωή του κινδυνεύσει ξανά αυτός θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον Νικόλα και την απαγωγή του.

Ο Στέφανος λέει στην Ελπίδα ότι έχει τον Αλέξη στο χέρι και πως θα τον βάλει στη φυλακή αν δεν μείνουν μαζί.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό