Τρία Μίλια: Η Βασιλική κάνει fake προφίλ για να παρακολουθεί τον Λάμπη!

Τρία Μίλια: Η Βασιλική κάνει fake προφίλ για να παρακολουθεί τον Λάμπη!

Εξελίξεις που σίγουρα θα συζητηθούν θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Τρία Μίλια», που και φέτος έχουν πολύ καλή θέση στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα στη σειρά του Star, ο Ευθύμης θα τρελαθεί βρίσκοντας τη Λίζα στην ντουλάπα του και της ζητάει να του δώσει εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν.

Εκείνη δεν μπορεί να βρει κάτι που θα τον ικανοποιήσει και θα τον κάνει να ηρεμήσει, με αποτέλεσμα να την πετάξει έξω από το σπίτι του.

Στη συνέχεια θα δούμε τον Κυριάκο να κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της Δέσποινας, αλλά εκείνη δε δείχνει να ενδιαφέρεται.

Ακόμα θα δούμε τη Βασιλική να δημιουργεί ένα ψεύτικο προφίλ στα social media για να βλέπει τα όσα κάνει ο Λάμπης που πηγαίνει στη Σύμη.

Την ίδια ώρα η Ελένη, έχει μία συζήτηση με τον Χάρη και του λέει πως δε θυμάται τι συνέβη μεταξύ τους την προηγούμενη μέρα.

Τέλος ο Τίμος μαθαίνει πως η εγγύησή του έχει πληρωθεί και είναι πλέον ελεύθερος να φύγει από τη φυλακή. Ο Μιχάλης είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αφού μαθαίνει ότι η υγεία της Κάτιας πάει αρκετά καλά, κάτι που σε ένα βαθμό τον ηρεμεί.

Για περισσότερα Τρία Μίλια και τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια τους, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό