Ο Παράδεισος Των Κυριών: Σε σοκ ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις για την βραδιά του φόνου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Σε σοκ ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις για την βραδιά του φόνου!

Πολλές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», που αναμένεται να καθηλώσουν και να ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Η νέα σειρά του Alpha έχει αγαπηθεί ήδη από πολλούς τηλεθεατές και αυτό αναμένεται να συνεχίσει, ειδικά με όσα έρχονται.

Συγκεκριμένα, θα δούμε την Αμαλία να είναι πολύ ανήσυχη για τον Ντίνο, μετά από αποκαλύψεις που της κάνει ο Άρης σχετικά με αυτόν.

Από κει και πέρα, θα δούμε και πάλι τον Ντίνο, ο οποίος θα έχει μία αρκετά άσχημη κόντρα με τον Μάρκο και ο λόγος είναι ένας. Τα όσα έφτασαν τα αυτιά του Μπουραντά.

Τέλος θα δούμε τους δύο αστυνομικούς, τον Σωτήρη και τον Θανάση να παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις από όλους τους υπαλλήλους, αφού θέλουν να έχουν μία γεμάτη εικόνα για την υπόθεση.

Έτσι η Μιράντα έρχεται χωρίς να το θέλει σε επαφή με το παρελθόν της, ενώ φτάνει σε σημείο να δεχτεί και απειλές κάτι που θα την κάνει να καταρρεύσει.

Ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα είναι πλέον πολύ μεγάλος και τα πράγματα παίρνουν μία τροπή που κανείς δεν περιμένει.

Για περισσότερα νέα και τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» μπορείτε πάντα να τσεκάρετε και το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό