Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα στηρίξει την Αθηνά στο δικαστήριο

Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα στηρίξει την Αθηνά στο δικαστήριο

Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς έριξε αυλαία και σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα ενώ έχει κλειδώσει η ημερομηνία που θα ξεκινήσει.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές ενώ η Ιουλία εγκαταλείπει οριστικά τον Κουράκο.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για το μέχρι πρότινος ζευγάρι.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή! Αυτή στηρίζει την Αθηνά στο δικαστήριο

Μια μεγάλη ανατροπή αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Γη της ελιάς καθώς η Ιουλία αναμένεται να στηρίξει την Αθηνά στο δικαστήριο.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη θα σοκάρει τον Κουράκο, με τον Αστυνόμο να βλέπει την γυναίκα του να στέκεται απέναντι του σε αυτή την υπόθεση, γεγονός που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους.

Ακόμη και η Αθηνά θα ξαφνιαστεί από αυτή της την επιλογή καθώς δεν περίμενε πως η Ιουλία θα αψηφούσε τα πάντα προκειμένου να υπερασπιστεί το δίκαιο.

Σε κατάσταση σοκ είναι και ο Ισίδωρος που δεν ήθελε κάποιος από την οικογένεια των Βρεττάκων να μπλεχτεί με μια υπόθεση όπως αυτής της δολοφονίας του Δημήτρη.

Η Ιουλία όμως αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως είναι μια δυναμική γυναίκα που δεν διστάζει ακόμη και να τα βάλει με όλους και όλα.

Την ίδια στιγμή, στο επίκεντρο των πρώτων κιόλας επεισοδίων του νέου κύκλου της ιστορίας από την Μάνη θα βρεθεί ο Λυκούργος, με τον νομικό να γίνεται μάρτυρας μιας στυγερής δολοφονίας.

Πιο συγκεκριμένα, μπροστά στα μάτια του Λυκούργου θα δολοφονηθεί άγρια μια κοπέλα που θα μπει στη σειρά και θα πληρώσει ακριβά το σκοτεινό παρελθόν της.

Αυτή όμως δεν θα είναι και η μοναδική αρνητική εξέλιξη για εκείνον καθώς θα πέσει θύμα απαγωγής μαζί με τον Φίλιππο και την Βασιλική.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό