Γη της Ελιάς: Η οικογένεια των Καπερνάρων βιώνει δύσκολες στιγμές

Γη της Ελιάς: Η οικογένεια των Καπερνάρων βιώνει δύσκολες στιγμές

Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η Γη της ελιάς συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει στην τηλεθέαση αποκτώντας το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeο Στάθης θα κάνει άγρια επίθεση στην Αρετή όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για την οικογένεια των Καπερνάρων που βιώνουν δύσκολες στιγμές ενώ στο επίκεντρο για διαφορετικούς λόγους θα βρεθεί και η Μυρτάλη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Νέα ζωή για την Μυρτάλη

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις για το μέλλον της Μυρτάλης που θα προχωρήσει στη ζωή της μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πλέον η Μυρτάλη έχει σταθεί για τα καλά στα πόδια της και αποφασίζει να μετακομίσει στο καινούργιο της σπίτι ενώ μπαίνει στην εταιρεία με το 51%.

Από τη δική του πλευρά ο Ισίδωρος παίρνει την απόφαση να οργανώσει μια μεγάλη γιορτή στο σπίτι του προς τιμήν της Μυρτάλης η οποία αποφασίζει να δώσει στην Αθηνά ένα κειμήλιο της μητέρας της, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για την στάση που κράτησε στο θέμα της περιουσίας.

Στον αντίποδα, ο Στάθης βρίσκεται στα πρόθυρα αυτοκτονίας μετά την σκληρή στάση που κρατάει η Αρετή που θέλει να τον εκδικηθεί με το πιο σκληρό τρόπο ενώ βλέπει και τον γιο του να έχει πάρει θέση απέναντι του.

Την ίδια στιγμή και η Εύα νιώθει την πίεση που της ασκεί η Αρετή με τον Στάθη να αδυνατεί να αντιδράσει έχοντας ως μοναδικό στήριγμα την Βασιλική.

Έτσι, η Εύα αποφασίζει να τον καλέσει μαζί της σε ένα ταξίδι στην Αθήνα προκειμένου να αφήσουν για λίγο πίσω τα προβλήματα τους.

Έντονη ανησυχία προκαλεί στην Μαργαρίτα η συμπεριφορά του Αλέξη καθώς οι εκρήξεις του είναι πλέον όλο και πιο συχνές ενώ η Αντιγόνη θα έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όταν ο Μάνος ανακαλύψει πως έχει παιδί!

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό