Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος λέει τα πάντα στην Ουρανία

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος λέει τα πάντα στην Ουρανία

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, με την τηλεθέαση να μένει σίγουρα σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Συγκεκριμένα θα δούμε τον Κυριάκο να λέει τα πάντα στην Ουρανία, αφού πλέον έχει γίνει αντιληπτός από τον Μεγαρίτη.

Την ίδια στιγμή ο Λάμπρος κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να μάθει πληροφορίες από τον Θόδωρο Ξανθό, ο οποίος δεν την… πατάει τόσο εύκολα.

Από κει και πέρα βλέπουμε τον Ακύλα, να κάνει την αντεπίθεση του προς τον Δούκα με ξεκάθαρες απειλές, ωστόσο ήδη ο δεύτερος έχει κάνει τη μεταβίβαση στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή.

Πλέον οι δυο τους πρέπει να τα βγάλουν πέρα και να δείξουν αν μπορούν να τα καταφέρουν ή όχι, κάτι που θα φανεί σύντομα.

Ακόμα θα δούμε τον Μελέτη να μιλάει ανοιχτά στην Κορίνα που είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ η Ελένη κρύβει τον Βαρουξή για λίγο, προκειμένου να μην τον βρει η ασφάλεια που έχει κάνει άνω-κάτω το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε απόψε!

Και απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1 θα δούμε πολλά, με τον Νικηφόρο να έχει πολλές ενοχές για όσα έκανε τόσο προς τη Ρένα αλλά και προς την Ασημίνα.

Ο Τάσσιος κάνει τις αποκαλύψεις του, με τον Ζάχο και τον Λάμπρο να πηγαίνουν στη σκακιστική λέσχη, θέλοντας να πλησιάσουν τον άνθρωπο που μιλάει στις ταινίες.

Θα δούμε τον Ακύλα να τρελαίνει τον Μελέτη που είναι αποκλεισμένος, με τις πράξεις του, χωρίς να γνωρίζουμε τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό.

Σίγουρα το επεισόδιο θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι οι Άγριες Μέλισσες σταματούν την προβολή τους την ερχόμενη Πέμπτη.

Περισσότερα για τις Άγριες Μέλισσες μπορείτε να μάθετε στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό