Σασμός: Η Αργυρώ αποφασίζει να κάνει μια κίνηση εναντίον της Σεμίνας

Σασμός: Η Αργυρώ αποφασίζει να κάνει μια κίνηση εναντίον της Σεμίνας

Τα πάνω κάτω ετοιμάζονται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά του AlphaΣασμός σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο  «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς σαρώνοντας την τηλεθέαση της prime time ζώνης και αποδεικνύοντας πως δεν είναι ένα απλό πυροτέχνημα καθώς από την πρώτη ημέρα της προβολής της έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το SportimeΚαραπάνος και Γεράσιμος κάνουν συμφωνία «με τον διάολο» όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συναρπάσει καθώς στο επίκεντρο θα βρεθούν τόσο ο Άγγελος με την Σεμίνα όσο και η Μαρίνα.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σε πανικό ο Άγγελος με την Σεμίνα

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις για τον Άγγελο και την Σεμίνα με τον πρώτο να βρίσκεται σε πανικό μετά την κατάθεση της στο δικαστήριο που οδήγησε στην ανατροπή των δεδομένων και έδωσε ανάσα στον Αστέρη.

Η Άσπα προσπαθεί να τον ηρεμήσει όμως είναι μάταιος κόπος καθώς ο Άγγελος νιώθει μεγάλη οργή για την Σεμίνα.

Την ίδια στιγμή η Μαρίνα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την απελευθέρωση του Αστέρη με το συναίσθημα του διχασμού να την κατακλύζει.

Ακόμη, η Αργυρώ αποφασίζει να κάνει μια κίνηση εναντίον της Σεμίνας που κανείς δεν περίμενε ενώ ο Σταύρος παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει γρήγορα με προορισμό την Κρήτη για να βρεθεί στο πλευρό της.

Ο Καραπάνος είναι έτοιμος να ζητήσει αντάλλαγμα από τη Στέλλα για την βοήθεια που της παρείχε όμως η αντίδραση της θα τον ξαφνιάσει.

Τέλος, οι δύο πλευρές είναι έτοιμες για όλα, καθώς η δίκη πλησιάζει στο τέλος της. Τόσο η πολιτική αγωγή όσο και η υπεράσπιση ετοιμάζονται να εξετάσουν τη Σεμίνα με τις εξελίξεις να τρέχουν και να αλλάζουν τις ισορροπίες!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό