Για παραμέληση της Θράκης, κατηγόρησε την κυβέρνηση από την Κομοτηνή ο Στέφανος Κασσελάκης-Kομοτηναίοι συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του (φωτος)

Για παραμέληση της Θράκης, κατηγόρησε την κυβέρνηση από την Κομοτηνή ο Στέφανος Κασσελάκης-Kομοτηναίοι συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του (φωτος)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 14 ΗΣ ΜΑΙΟΥ
Δεκτός με ενθουσιασμό από κατοίκους της πόλης μας, που φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν μαζί του, μεγάλη αποδοχή στα νέα παιδιά

Για παραμέληση της Θράκης, κατηγόρησε την κυβέρνηση από την Κομοτηνή όπου παραβρέθηκε στις 14 Μαΐου ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολούθησε την παρέλαση της 14 ης Μαΐου και χειροκρότησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στην αρμονική, όπως την χαρακτήρισε, συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους της πόλης, ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, που φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν μαζί του. Μάλιστα ο κος Κασσελάκης παρότρυνε τα νέα παιδιά να απαντήσουν στην ερώτηση «τι ψηφίζουμε» και εκείνα φυσικά αποκρίθηκαν ΣΥΡΙΖΑ.


Μετά το πέρας της παρέλασης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης σε μήνυμά του εξέφρασε την χαρά για την παρουσία του στην Κομοτηνή και τη Θράκη και άδραξε άμεσα την ευκαιρία να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για παραμέληση της περιοχής. «Η περιφέρεια σας είναι παραμελημένη από την ελληνική Πολιτεία, που θα έπρεπε να είναι πρότυπο ανάπτυξης και ένταξης
στην χώρα μας. Είναι από τα λίγα και καλύτερα παραδείγματα αρμονικής συνύπαρξης μουσουλμάνων και χριστιανών.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν μεγάλα ζητήματα εδώ. Ο καλύτερος τρόπος είναι η Πολιτεία να αποδείξει την στήριξή της στην Θράκη είναι να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία στην διάθεσή της και να φέρει την οικονομική ανάπτυξη σε αυτόν εδώ τον τόπο. Μέσα σε αυτά τα εργαλεία πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και η Ε.Ε., διότι εδώ είναι τα σύνορά της. Επιθυμούμε μία σύγχρονη Ελλάδα, μία Ελλάδα η οποία θα σέβεται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου, το διεθνές δίκαιο. Έχουμε δρόμο να διανύσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση και εύχομαι η παρουσία μου εδώ να μπορεί να δώσει ένα θετικό μήνυμα για έναν λαό, για μία χώρα, ενωμένη, αρμονική και πάνω από όλα να αγαπά ο ένας τον άλλον με πραγματική αλληλεγγύη».


Ο κος Κασσελάκης αρκέστηκε στην παραπάνω δήλωση και απέφυγε να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, που θα ήθελαν να έχουν μία πληρέστερη εικόνα για τις προτάσεις που έχει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη Θράκη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό