Η γη της ελιάς: Ειρήνη και Ασπασία πιάνονται στα χέρια μπροστά στο Δημοσθένη – Ερωτική επίθεση της Ειρήνης

Η γη της ελιάς: Ειρήνη και Ασπασία πιάνονται στα χέρια μπροστά στο Δημοσθένη – Ερωτική επίθεση της Ειρήνης

Η γη της ελιάς φέρνει νέα δράματα και ανατροπές στα επόμενα επεισόδια της με την Ειρήνη να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις που έρχονται φέρνοντας τα άνω κάτω.

Η σειρά του Mega συνεχίζει να καθηλώνει του τηλεθεατές με την πλοκή της με τα νούμερα στην τηλεθέαση να παραμένουν υψηλά. Τα όσα έρχονται μάλιστα δίνουν νέο ενδιαφέρον στην ιστορία από τη Μάνη.

Ο Στάθης δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό του όσα έγιναν μπροστά στα μάτια του με την απαγωγή του αγοριού. Προσπαθεί να θυμηθεί που έχει δει στο παρελθόν τον άντρα που άρπαξε το παιδί και τελικά το καταφέρνει. Μοιράζεται φυσικά αυτή τη πληροφορία με τον Κουράκο και τη Δήμητρα.

Ο Φίλιππος με τη Βασιλική βρίσκουν υποψήφιο αγοραστή για το σπίτι τους ο οποίος τους κάνει την προσφορά του. Τα νέα ωστόσο δε θα χαροποιήσουν καθόλου τη Χάιδω η οποία του εκπλήσσει με την αντίδρασή της. Η Αθηνά συμβουλεύει την Ιουλία να τα φτιάξει με τον Στάθη και να αφήσει πίσω της την ιστορία με τον Κουράκο.

Η Ειρήνη αναστατώνει την Ασπασία με τις δυο τους να καβγαδίζουν έντονα μπροστά στα μάτια του Δημοσθένη. Ο καβγάς τους και όσα εξαπωλύουν η μία στην άλλη αποκαλύπτουν πολλά πράγματα για τη σχέση τους. Λίγο αργότερα η Ειρήνη θα γνωριστεί με τον Φίλιππο και η ερωτική επίθεση που θα του κάνει θα τον σοκάρει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό