Ο παράδεισος των κυριών: Η Ντέπυ δέχεται τηλεφώνημα που βάζει φωτιά

Ο παράδεισος των κυριών: Η Ντέπυ δέχεται τηλεφώνημα που βάζει φωτιά

Συνεχίζει να συγκλονίζει η σειρά του Alpha με το νέο «Ο Παράδεισος των κυριών spoiler» να αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις της συνέχειας.

O «Παράδεισος» έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό όπως αποδεικνύεται και από τα νούμερα στην τηλεθέαση που σημειώνει καθημερινά. Η προσεγμένη παραγωγή που μας μεταφέρει σε άλλες εποχές, οι ερμηνείες και η πλοκή έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές δίνοντας ένα δυνατό lead in στον… ήδη ισχυρό Σασμό.

Τι θα δούμε όμως σε επόμενο επεισόδιο της σειράς; Ο Πάρης με την Αμαλία είναι αυτοί οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο των τελευταίων εξελίξεων. Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Sportimeοι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν μετά τον βιασμό και την εγκυμοσύνη της Αμαλίας σε μια εξέλιξη που ξεσήκωσε αντιδράσεις από το κοινό στο Twitter.

Η οικογένεια Μπουραντά έχει σοκαριστεί από όλα αυτά που συμβαίνουν και προσπαθεί να μετρήσει τα επόμενα της βήματα. Στο μεταξύ η Όλγα φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να μάθει ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό.

Την ίδια ώρα η Ντέπυ θα δεχτεί ένα ακόμη μυστηριώδες τηλεφώνημα το οποίο την αναστατώνει ξανά και προσπαθεί να μάθει ποιος βρίσκεται πίσω από τα τηλεφωνήματα. Ο Ντίνος από την άλλη μαθαίνει μια είδηση που τον σοκάρει βαθιά. Ποια θα είναι αυτή;

Για όλες τις εξελίξεις από τον «Παράδεισο» και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό