Σασμός: Άγριος τσακωμός Παύλου – Δημήτρη στο νοσοκομείο για την Αιμιλία

Σασμός: Άγριος τσακωμός Παύλου – Δημήτρη στο νοσοκομείο για την Αιμιλία

Συγκλονίζει ο Σασμός και η κόντρα μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων στη συνέχεια της σειράς του Alpha. Οι δυο οικογένειες με την Καλλιόπη και τον Παύλο πρωτοστάτες βρίσκουν συνεχώς αιτίες για να τα βάζουν ο ένας με τον άλλο.

Αυτή τη φορά η αιτία για τη νέα μεγάλη κόντρα τους θα σταθεί η φωτιά στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ο Παύλος έχει γίνει έξαλλος από τις απειλές της Καλλιόπης και του Νικηφόρου και πηγαίνει έξω από το σπίτι της. Εκεί όμως η φωτιά τον πιάνει προ εκπλήξεως με τον Παύλο στην προσπάθειά του να γλιτώσει όποιον είναι μέσα να καταλήγει στο νοσοκομείο.

Ο Νικηφόρος είναι σίγουρος πως ο Παύλος ευθύνεται για τη φωτιά. Ο Αστέρης από την άλλη προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Την ίδια ώρα η Αργυρώ θα πάρει μια απόφαση για τα κτήματα η οποία θα αφήσει άπαντες έκπληκτους.

Με τον Παύλο στο νοσοκομείο η Αιμιλία ανησυχεί για την υγεία του ενώ ο Λευτέρης αποφασίζει την τιμωρία του Πάνου.

Στο νοσοκομείο ο Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με τον Δημήτρη. Οι δυο τους έχουν άγρια αντιπαράθεση σχετικά με την Αιμιλία την ώρα που ο Ευθύμης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του.

Ο Σταύρος στο μεταξύ έχει πάρει τις αποφάσεις του και θέλει να διεκδικήσει την κηδεμονία του μικρού Πετρή. Μάλιστα θα ζητήσει τη νομική βοήθεια της Στέλλας με την Αργυρώ να είναι απελπισμένη.

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό