Η γη της ελιάς: Η Αριάδνη τα φτιάχνει με τον Μιχάλη – Ποιος είναι

Η γη της ελιάς: Η Αριάδνη τα φτιάχνει με τον Μιχάλη – Ποιος είναι

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το φθινόπωρο επιστρέφει η Γη της ελιάς στη δράση με τη σειρά του Mega να ανανεώνει το καστ της και να φέρνει νέες συνταρακτικές εξελίξεις.

Στον τέταρτο κύκλο της η σειρά που σαρώνει την τηλεθέαση τα 3 τελευταία χρόνια έχει στόχο να μας καθηλώσει με τις ανατροπές που θα δούμε.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αριάδνη τα φτιάχνει με τον Μιχάλη

Οι ετοιμασίες για τον τέταρτο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει. Μετά από πολλές αποχωρήσεις (Διονύσης Παπανδρέου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Νάγια Καρακώστα κ.α.) θα δούμε νέους ήρωες να μας συστήνονται.

Ήδη στην Αρεόπολη κατέφτασε η Νάνσυ (Βαρβάρα Ντέσκα), η κόρη του Τζον για να παραστεί στο γάμο του με την Αθηνά. Λίγο πριν πέσει η αυλαία εμφανίστηκε ξανά η Αντιγόνη (Ήβη Νικολαΐδου) η κόρη του Ισίδωρου που ήταν στην Αγγλία.

Από τη νέα σεζόν θα έχουμε και δύο νέες προσθήκες. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έρχεται για να υποδυθεί έναν ιερέα ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ακόμη ο Στέφανος Μιχαήλ θα υποδυθεί τον Μιχάλη Χατζή, συνεργάτη του Τζον τον οποίο γνώρισε ο Ισίδωρος στην Αμερική. Σοβαρός και μετρημένος, ο Μιχάλης αναλαμβάνει καθήκοντα στην εταιρία των Βρεττάκων δίπλα στον Μάνο. Γρήγορα τραβάει τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού.

Γίνεται θαμώνας στο καφενείο του Πότη και εκεί θα γνωρίσει την Αριάδνη η οποία δε του περνάει απαρατήρητη. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό