Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας κάνει πρόταση γάμου – Ανατροπή στο τέλος της σειράς με την Βουλίτσ

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας κάνει πρόταση γάμου – Ανατροπή στο τέλος της σειράς με την Βουλίτσ

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ολοκληρώνει τον κύκλο του από την ελληνική τηλεόραση με το μεγάλο φινάλε να φέρνει μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις.

Η κωμική σειρά του Alpha που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση σαρώνοντας την τηλεθέαση αποχαιρετά το κοινό με ένα συναρπαστικό επεισόδιο.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τι θα δούμε στο φινάλε

Μετά την επίσκεψη του νονού της Τούλας τίθεται το ερώτημα στον Ηλία αν έχει μέλλον η σχέση τους. Έτσι αυτός, ανήμερα των γενεθλίων της, αντί για δώρο αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου.

Ο Βαγγέλης πουλάει μετοχές γάμου και ο Μηνάς με τη Ζούζου προσπαθούν να γλιτώσουν από τις συνέπειες. Ο Μπάμπης ζητάει τη βοήθεια του Γιωρίκα για να μεταπείσουν την Ξένια να μη φύγει για τη Γερμανία. Πάνω όμως που η Ξένια αλλάζει γνώμη μια άλλη πρόταση έρχεται να τα ανατρέψει όλα.

Στο απρόβλεπτο φινάλε ο Φάνης ετοιμάζεται να φύγει για τη Μάνη και η Ζωή αποφασίζει να κάνει μια συζήτηση μαζί του για να σχεδιάσουν το μέλλον τους.

Το όριο μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας είναι πολύ λεπτό. Μηνάς, Βούλα, Ζούζου και Βαγγέλης το ανακαλύπτουν στο τελευταίο επεισόδιο. Η μέρα που ο Μπάμπης και η Ξένια φεύγουν για τη Γερμανία ήρθε. Μόνο που κανείς δε φαντάζεται τι τους ξημερώνει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό