Η γη της ελιάς: Νύχτα πάθους Αλέξη και Μυρτάλης – Ο Σωκράτης θέλει να πάρει τα πάντα από τους Βρεττάκους

Η γη της ελιάς: Νύχτα πάθους Αλέξη και Μυρτάλης – Ο Σωκράτης θέλει να πάρει τα πάντα από τους Βρεττάκους

Η γη της ελιάς συγκλονίζει με όσα θα γίνουν στη συνέχεια την ώρα που το Mega «τρίβει» τα χέρια του για τα σαρωτικά νούμερα που σημειώνει στην τηλεθέαση η σειρά.

Ανδρέας Γεωργίου και Βάνα Δημητρίου, όντας οι πλέον ειδικοί του είδους, κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον για τη σειρά η οποία αν και στη δεύτερη σεζόν της συναρπάζει ακόμη περισσότερο με την ανατρεπτική πλοκή της.

Η Μυρτάλη έχει αποδειχθεί ένα πολύ καθοριστικό πρόσωπο για τις εξελίξεις της δεύτερη σεζόν με την κοπέλα να έχει έρθει σε σύγκρουση σχεδόν με όλους.

Αρχικά αναζητάει παρηγοριά στον Χρήστο ο οποίος είναι απασχολημένος στην ταβέρνα και δε της δίνει πολλή σημασία, ιδιαίτερα μετά από όσα συμβαίνουν τελευταία στη σχέση του. Οι δυο τους καβγαδίζουν έντονα και έτσι η Μυρτάλη καταλήγει αλλού.

Βρίσκει την παρηγοριά που έψαχνε στην αγκαλιά του Αλέξη ο οποίος όλως τυχαίως εμφανίζεται και πάλι μπροστά της όταν τον χρειάζεται. Οι δυο τους καταλήγουν για ακόμη μία φορά να κοιμούνται μαζί κάτι το οποίο η Μυρτάλη θα παραδεχτεί στη Μαρίνα φέρνοντας την έκρηξή της.

Η Μαρίνα δε μπορεί άλλο τη συμπεριφορά της φίλης της και μετά από έναν έντονο καβγά της ξεκαθαρίζει ότι δε θέλει άλλη σχέση μαζί της. Η Μυρτάλη έτσι μένει πιο μόνη από ποτέ αδυνατώντας να δει ότι το πρόβλημα είναι η ίδια και συνεχίζει να τσακώνεται με τους πάντες.

Στο μεταξύ, η άφιξη του Σωκράτη στην Αρεόπολη, του βιολογικού πατέρα της Αγγελικής αναστατώνει την Αντιγόνη και φέρνει άμεσα εξελίξεις.

Ο Σωκράτης μπορεί να βρίσκεται για δουλειές στη περιοχή όμως σύντομα μαθαίνει όλη την αλήθεια για την κόρη του. Παράλληλα όμως κανονίζει να αγοράσει το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό