Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία αιφνιδιάζει τον Ντίνο – Η Δάφνη βάζει τέλος σε Άγη – Γεωργία

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία αιφνιδιάζει τον Ντίνο – Η Δάφνη βάζει τέλος σε Άγη – Γεωργία

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Η νέα σειρά του Alpha φαίνεται πως έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, μπαίνοντας δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση, ενώ το μέλλον της αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για την ανατροπή με την αποφυλάκιση του Χρηστίδη, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

H ζωή του Ντίνου άλλαξε μέσα σε μια νύχτα… Ο συνέταιρος και αδελφικός του φίλος Αριστείδης δολοφονήθηκε, τα χρέη του κοινού ονείρου τους, του «Παραδείσου των Κυριών» τον πνίγουν και, σαν να μην έφταναν αυτά, ο έρωτας της ζωής του, η Αμαλία, τον αρνείται σταθερά.

Δεν μπορεί να φανταστεί το μέλλον και τη ζωή του χωρίς εκείνη και δεν σταματά να ονειρεύεται και να ελπίζει. Έτσι, οργανώνει μια ξεχωριστή έκπληξη για τη γυναίκα της ζωής του, αιφνιδιάζοντάς τη.

Μόνο που τα πράγματα δεν πάνε καθόλου όπως τα σχεδίασε, καθώς η Αμαλία δεν ανταποκρίνεται με τον θερμό τρόπο που εκείνος θα ήθελε και περίμενε.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον του Άγη για τη Γεωργία φουντώνει τη ζήλια της Δάφνης, η οποία κάνει μια παράτολμη κίνηση: την επισκέπτεται στον «Παράδεισο των Κυριών», προκαλώντας της τεράστια ταραχή.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό