Η γη της ελιάς: Ο Χρήστος παρατάει την Μυρτάλη η οποία ΔΕΝ τα φτιάχνει με τον Αλέξη

Η γη της ελιάς: Ο Χρήστος παρατάει την Μυρτάλη η οποία ΔΕΝ τα φτιάχνει με τον Αλέξη

Η γη της ελιάς συγκλονίζει στον δεύτερο κύκλο της με τις εξελίξεις να είναι καθηλωτικές σε όλα τα μέτωπα. Μάλιστα, πλέον η σειρά του Mega έχει καταφέρει να ξεπερνάει τον Σασμό στην τηλεθέαση της Prime Time κάτι που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο της.

Ένα από τα -πολλά- ανοιχτά μέτωπα που βλέπουμε στον δεύτερο κύκλο είναι αυτό της ερωτικής ζωής της Μυρτάλης. Πραγματική «μάχη» γίνεται για την καρδιά της Μυρτάλης η οποία βλέπουμε στον δεύτερο κύκλο να βγάζει έναν πολύ σκληρό και αδίστακτο χαρακτήρα.

Οι καβγάδες της με τον Χρήστο συνεχίζονται όπως άλλωστε και με όλους γύρω της. Μάλιστα οι συγκρούσεις της θα φέρουν το τέλος της Ισμήνης από την εταιρία αλλά και τη ρήξη στη φιλία της με τη Μαρίνα.

Σοκαρισμένος, απευθύνεται για συμπαράσταση στην Ισμήνη στην οποία εξομολογείται όλα όσα είδε. Απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της κοπέλας του αποφασίζει να μην της πει τίποτα για όσα είδε και απλά μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι της. Δε θεωρεί πως αξίζει να της μιλήσει και να της εξηγήσει γιατί τη χωρίζει.

Η Μυρτάλη δε παραδέχεται καμία κατηγορία που της κάνει η Ισμήνη και της ζητάει το λόγο για τον ξαφνικό της χωρισμό από τον Χρήστο. Η Μυρτάλη μοιάζει σοκαρισμένη από τον χωρισμό και δε ξέρει πως να το διαχειριστεί. Θεωρεί πως ο Χρήστος ήταν άκαρδος μαζί της και έτσι αναζητάει έτσι τη βοήθεια ψυχολόγου καθώς κανείς δεν είναι εκεί για να την παρηγορήσει.

Ο Αλέξης όμως τρέχει αμέσως κοντά της μόλις μαθαίνει τι έχει γίνει. Της ζητάει τότε να γίνουν ζευγάρι. Η απάντησή της όμως δε θα είναι αυτή που θα περιμένει και μένει άφωνος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό