Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει τον φονιά του Στεφανή από το γράμμα του Κώστα

Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει τον φονιά του Στεφανή από το γράμμα του Κώστα

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Σασμός ο οποίος συγκεντρώνει πολύ υψηλά νούμερα για τον Alpha στην τηλεθέαση κάθε μέρα προβολής του.

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη με τις εξελίξεις να στενεύουν όσο πάει και περισσότερο τα περιθώρια για τον Μαθιό και την αποκάλυψη ότι είναι ο φονιάς του Στεφανή.

Χτες το βράδυ, παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο το οποίο συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό καθώς ο Κώστας δολοφονήθηκε μέσα στις φυλακές μετά από εντολή του Παύλου. Αν νομίζετε όμως ότι κάπως έτσι θα καταφέρει ο Μαθιός να ξεφύγει ξανά από υποψίες για τον φόνο του Στεφανή κάνετε λάθος.

Ο Τόλης όμως τρώγεται από την περιέργεια για το τι μπορεί να περιέχει αυτό το γράμμα. Αποφασίζει έτσι να το διαβάσει προτού το παραδώσει στην αστυνομία παρά τη θέληση του νεκρού πλέον Κώστα.

Αυτό που βλέπει μέσα γραμμένο τον σοκάρει! Ο Κώστας αποκαλύπτει ότι ο Μαθιός Σταματάκης είναι δολοφόνος και πλέον βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Ο Μαθιός είναι ο αδερφός του κολλητού του φίλου Αστέρη. Να δώσει το γράμμα στην αστυνομία καταδίδοντας έτσι τον Μαθιό ή να προστατέψει τους Σταματάκηδες και κυρίως τον καλό του φίλο από το να χάσει τον αδερφό του;

Την ίδια ώρα, η Σοφία προσπαθεί να πείσει τον Αστέρη να απομακρύνει την Στέλλα από το πλάι του. Του θυμίζει πόσο έχει πληγώσει στο παρελθόν την κόρη της και του λέει αν τη νοιάζεται να την αφήσει να φύγει από κοντά του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό