Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Μπουραντάς κρατά «όμηρο» τον Ντίνο

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Μπουραντάς κρατά «όμηρο» τον Ντίνο

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Η νέα σειρά του Alpha αποκτά σταδιακά το δικό της κοινό, μπαίνοντας δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση, ενώ το μέλλον της αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό.

Όπως διαβάσατε στο Sportimeο Πάρης ομολογεί στο Ντίνο πως βίασε την Αλίκη, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Απελπισμένος ο Ντίνος με τη δεινή οικονομική κατάσταση αλλά και αποφασισμένος να σώσει τον «Παράδεισο», κάνει κινήσεις απελπισίας. Η Ζηνοβία βλέποντάς τον να είναι στο χείλος της καταστροφής, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Παράλληλα, η Αμαλία τού προσφέρει βοήθεια, αλλά εκείνος δεν τη δέχεται. Έτσι, για να γλιτώσει από την οικονομική καταστροφή, υπογράφει συμφωνία για να πάρει δάνειο. Ο Αποστόλης μαθαίνει τα καλά νέα, όμως η ψυχολογική κατάσταση του Πάρη, που όσο πάει και χειροτερεύει, του κόβει τη χαρά.

Την ίδια στιγμή, σοκαρισμένη η Μιράντα έπειτα απ’ όσα συνέβησαν με τον Θανάση Χρηστίδη, αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της στον Ντίνο.

Ωστόσο, δεν γνωρίζει πως ο ίδιος είχε βρει μια ανώνυμη επιστολή, η οποία αναφέρεται στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει περάσει, αλλά και στο γεγονός πως όταν ήταν ακόμα ανήλικη είχε πέσει θύμα βιασμού.

Η ιστορία της Μιράντας τον συγκινεί και τον αναστατώνει. Θέλει να είναι δίπλα της και να της δείχνει τρυφερότητα.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό