Η γη της ελιάς: Ο Σάββας πίσω από την επίθεση στην Ισμήνη

Η γη της ελιάς: Ο Σάββας πίσω από την επίθεση στην Ισμήνη

Η γη της ελιάς επιστρέφει με ραγδαίες εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο. Το τελευταίο επεισόδιο μας άφησε με την αγωνία στα ύψη. Στο πρώτο επεισόδιο όλα τα γεγονότα θα τρέξουν ξεκινώντας από την ομηρία στο σπίτι του Ισίδωρου.

Πέρα από αυτά όμως, η Ισμήνη είναι αυτή που θα δεχθεί προσωπική επίθεση από άγνωστο στο σπίτι της. Μια επίθεση που θα μπλέξει πολλά άτομα.

Ένα βράδυ, ένας άγνωστος φορώντας κουκούλα εισβάλλει στο σπίτι της και την απειλεί με μαχαίρι. Αυτή παλεύει για τη ζωή της και προσπαθεί να ξεφύγει από τον δολοφόνο. Εκείνος όμως έχει προλάβει να την τραυματίσει.

Ως από μηχανής θεός τότε εμφανίζεται ο Χρήστος και προλαβαίνει τα χειρότερα. Ο δράστης τρέπεται σε φυγή και η αστυνομία καλείται στο σημείο.

Έξαλλη η Ισμήνη κατηγορεί τον Κωνσταντίνο πως αυτός ευθύνεται για την επίθεση και πως έχει σχέση με τις δραστηριότητές του. Εκείνος όμως θα αρνηθεί τα πάντα. Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος θα πιάσει τον Δημοσθένη και θα τον απειλήσει να μείνει μακριά από την οικογένειά του. Ο Δημοσθένης όμως επίσης απορεί καθώς δεν είχε καμία ανάμειξη με το συμβάν.

Ο Κωνσταντίνος όμως συνεχίζει να πιστεύει πως δεν ήταν μια τυχαία επίθεση και μιλάει στον Λυκούργο. Λίγο αργότερα θα καταφέρει να μάθει ότι ο αδελφός του δράστη βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον πρώην άντρα της Ισμήνης, τον Σάββα.

Ο Λυκούργος μεταφέρει την πληροφορία στον Κουράκο. Όλοι πλέον μαθαίνουν πως το δολοφονικό σχέδιο ανήκει στον Σάββα. Η Ισμήνη δε μένει αμέτοχη και ξεκινάει δικαστική μάχη για την άρση της πατρότητας της μικρής Αιμιλίας η οποία πλέον θα πάρει ο επίθετο του Κωνσταντίνου.

Η γη της ελιάς: Δείτε το trailer από την πρεμιέρα του Γ’ κύκλου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό