Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα γλιτώνει τη θανατική ποινή

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα γλιτώνει τη θανατική ποινή

Έτοιμος να συγκλονίσει για ακόμη μία σεζόν είναι ο Έρωτας Φυγάς με το πρώτο επεισόδιο του Β’ κύκλου να προβάλλεται αυτή την Κυριακή (17/9).

Εκεί θα δούμε την Αλεξάνδρα σε απελπισία αφότου έχει πυροβολήσει τον Ιάσονα. Η κοπέλα μετανιώνει την πράξη της και ξέρει πως τώρα την περιμένει η φυλακή. Στο πλευρό της όμως θα έχει μόνιμα τον Μάρκο ο οποίος ζητά διαζύγιο από την Ευγενία.

Στη φυλακή η συγκρατούμενή της τη βάζει στο μάτι και σκοπεύει να της κάνει τη ζωή κόλαση. Η Αλεξάνδρα δείχνει να έχει παραιτηθεί από τη ζωή και να μην παλεύει για την ελευθερία της.

Αντίθετα, ο Μάρκος τρέχει συνεχώς για αυτή και της βρίσκει δικηγόρο από την Αθήνα. Παράλληλα η Μαργέτα, έχοντας συνειδητοποιήσει πόσο κακό έχει κάνει στην γυναίκα, της στέκεται και προσπαθεί με τη σειρά της να τη βγάλει από τη φυλακή.

Η Αλεξάνδρα όμως είναι κοντά στη θανατική ποινή καθώς ο Ιάσονας χαροπαλεύει. Αν πεθάνει τότε θα πεθάνει κι αυτή. Ευτυχώς για την ίδια όμως ο Ιάσονας τα καταφέρνει. Μάλιστα όταν έρχεται η ώρα της δίκης της θα βρεθεί στο δικαστήριο καταθέτοντας εναντίον της και θα είναι αμείλικτος!

Ο Έρωτας Φυγάς επιστρέφει αυτή την Κυριακή με νέα επεισόδια:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό