Κάνε ότι κοιμάσαι: Νικόλας – Πέρσα γίνονται ζευγάρι

Κάνε ότι κοιμάσαι: Νικόλας – Πέρσα γίνονται ζευγάρι

Το Κάνε ότι κοιμάσαι συνεχίζεται ακόμη πιο συναρπαστικό στον δεύτερό του κύκλο. Ο Νικόλας στο νέο του σχολείο, αντί να βρει την ηρεμία που επιζητούσε, πέφτει πάνω σε νέο φονικό και νέες διαμάχες.

Ο διευθυντής του σχολείου βρίσκεται στο μάτι όλων για τη δολοφονία του γυμναστή μετά και τις ανοιχτές κατηγορίες μιας μαθήτριας, της Έφης. Παράλληλα στις κατηγορίες της τον θεωρεί υπεύθυνο για τον χωρισμό των γονιών αλλά και ότι κοιμάται με την Πέρσα.

Ο Σταματάκης ανησυχεί για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και ζητάει από όλους να προσέχουν πως μιλάνε για την υπόθεση.

Σύντομα ο Νικόλας θα έχει έντονη αντιπαράθεση με τον διευθυντή του καθώς εκείνος παγιδεύει τον Χρήστο με κατηγορίες για διακίνηση ουσιών.

Στο μεταξύ η Πέρσα ανακοινώνει στον Σταματάκη ότι μετά την ανανέωση της θητείας του θα παραιτηθεί. Η ίδια πιστεύει πως είναι αθώος ωστόσο δε μπορεί να αντιμετωπίσει άλλο τις φήμες ότι οι δυο τους έχουν σχέση, κάτι που δεν ισχύει.

Παράλληλα, Νικόλας και Πέρσα έρχονται όλο και πιο κοντά. Οι δυο τους περνάνε πολύ χρόνο μαζί και φαίνεται να βρίσκουν στήριγμα ο ένας στον άλλον. Ο Σταματάκης από την άλλη φοβάται μην αποκαλυφθεί αυτό που είχε ζητήσει από τον φίλο της κόρης του…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό