Η γη της ελιάς: Πότης και Άννα ναυαγούν σε βραχονησίδα

Η γη της ελιάς: Πότης και Άννα ναυαγούν σε βραχονησίδα

Η γη της ελιάς συναρπάζει με τις εξελίξεις της. Η σειρά του Mega σαρώνει για άλλη μία χρονιά την τηλεθέαση με τα νούμερα που σημειώνει να παραμένουν υψηλά.

Οι καβγάδες ανάμεσα στους ήρωες δεν έχουν τελειωμό με τις αποκαλύψεις για την πραγματική ταυτότητα της Αριάδνης να σοκάρουν.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Πότης με την Άννα ναυαγούν

Οι Βρεττάκοι συγκλονίζονται από την αποκάλυψη για την Αριάδνη, αλλά βλέποντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Ιουλίας, αποφασίζουν να της συμπαρασταθούν. Η Αρετή, από την άλλη, δεν μπορεί να αποδεχθεί αυτό το νέο και διαδίδει σε όλο το χωριό ότι έπεσε θύμα του Στάθη και όλα αυτά τα χρόνια την κορόιδευε πίσω από την πλάτη της. Η Αριάδνη επιδιώκει να συναντηθεί με τη Βασιλική, αλλά εκείνη της ξεκαθαρίζει πως δεν τρέφει κανενός είδους συναίσθημα απεναντί της.

Η Αθηνά φεύγει από το Σούνιο και παρακαλάει τη Μαρία να συνετιστεί. Η Αντωνία βάζει μπρος ένα σχέδιο για να κάνει την Αλκμήνη να ζηλέψει. Ο Πότης και η Άννα βγαίνουν με τη βάρκα για ψάρεμα, αλλά για κακή τους τύχη η βάρκα βουλιάζει και ναυαγούν σε μια βραχονησίδα. Ο Αποστόλης ανησυχεί με την απουσία τους και ειδοποιεί τον Κουράκο ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει το λιμενικό.

Η Αριάδνη ζητάει από τον Χρήστο να δουλέψει στην ταβέρνα του, ενώ ο Λυκούργος, που αντιλαμβάνεται ότι ο ανιψιός του την καλοκοιτάζει, τον προειδοποιεί. Ο Ορέστης βρίσκει προσωπικά αντικείμενα του Πότη και της Άννας στον βυθό της θάλασσας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό