Το ναυάγιο: Ο Βασίλης προειδοποιεί τον Κυριάκο γι’ αυτό που πρέπει να ξέρει!

Το ναυάγιο: Ο Βασίλης προειδοποιεί τον Κυριάκο γι’ αυτό που πρέπει να ξέρει!

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Τεράστια επιτυχία έχει κάνει το Ναυάγιο και αναμένεται να συνεχίσει στα επόμενα επεισόδια του να πρωταγωνιστεί στην τηλεθέαση.

Η σειρά του Mega μπορεί να έχει ήδη πολλούς φανς, ωστόσο αναμένεται να αποκτήσεις ακόμα περισσότερους στο μέλλον.

Ας δούμε όμως τι θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια. Αρχικά η Ειρήνη κάνει τα πάντα για να σταθεί δίπλα στον Ιπποκράτη μετά το θάνατο της γυναίκας του, που τον έχει σοκάρει.

Την ίδια στιγμή ο Άγγελος έχει αρκετά ερωτηματικά και ρωτάει τον Πέτρο ανοιχτά για τους δύο τύπους που τον επισκέφτηκαν.

Από κει και πέρα, βλέπουμε ότι ο Βασίλης συνειδητοποιεί ότι ο Κυριάκος, που γνώρισε στο πλοίο, είναι ο άντρας της Στέλλας και χάνει λίγο τη γη κάτω από τα πόδια του.

Οι δυο τους συζητούν για την τραγωδία του ναυαγίου και έρχονται πιο κοντά. Ο Δημήτρης παίρνει μία γενναία απόφαση που θα εκπλήξει όλη του την οικογένεια και θα σοκάρει σίγουρα.

Κι ενώ η Λίνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα, η Αλίκη μοιράζεται με τον Γιώργη τις προσωπικές της έρευνες για το ναυάγιο, κερδίζοντας την εύνοιά του.

Τέλος, ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι κάτι λείπει από το δωμάτιό του. Η Λαμπρινή βλέπει τον γιο της στο όνειρό της και πείθει τον εαυτό της ότι είναι ζωντανός, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του παπα-Γρηγόρη να τη μεταπείσει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το Ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό