Η JTI στο Thessaloniki Summit 2021 για την επένδυση στην Ελλάδα

Η JTI στο Thessaloniki Summit 2021 για την επένδυση στην Ελλάδα

Στην επένδυση τηςJTIστο εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη ως casestudy άμεσης και επιτυχημένης ξένης επένδυσης στη χώρα αναφέρθηκε η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας της JTIστην Ελλάδα, κ. Γεωργία Καρούντζου κατά την τοποθέτησή της στοThessalonikiSummit 2021 συμμετέχοντας στο πάνελ με τίτλο “ Howtore-spark Foreign DirectInvestments”.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Καρούντζου ανέφερε  ότι «με την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ στη Ξάνθη η εταιρεία δεν δίστασε  να τοποθετήσει  σημαντικά κεφάλαια  στη χώρα, αναβαθμίζοντας και αναπτύσσοντας το εργοστάσιο, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγική και εξαγωγική του δυνατότητα

Ως παράγοντες που επέδρασαν θετικά στην επένδυση, αναφέρθηκε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που ήδη εφαρμόζονται στη χώρα, με βασικά ζητούμεναγια τη συνέχιση υλοποίησης άμεσων ξένων επενδύσεωντο σταθερό φορολογικό πλαίσιο με μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και την εξασφάλιση της σταθερότητας στους κανόνες της οικονομίας χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τις επενδύσεις και την εξαγωγική δραστηριότητα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό