Η μάγισσα: Αυτή είναι η μοναδική ελπίδα για Θεοφανώ και ο Αντρέι

Η μάγισσα: Αυτή είναι η μοναδική ελπίδα για Θεοφανώ και ο Αντρέι

Η Μάγισσα αποτελεί την πιο ξεχωριστή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή και η αγωνία κορυφώνεται ενόψει της καθηλωτικής συνέχειας.

Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στη συνέχεια, και η Θεοφανώ με τον Αντρέι θα βρίσκονται στο προσκήνιο.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Αυτή είναι η μοναδική ελπίδα για Θεοφανώ και ο Αντρέι

Στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας του ΑΝΤ1, η Θεοφανώ και ο Αντρέι θα βρεθούν στο επίκεντρο με ορισμένα νέα εμπόδια να τους φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Η Θεοφανώ και ο Αντρέι αντιμέτωποι με έναν νέο εχθρό βρίσκονται φυλακισμένοι και η μοναδική ελπίδα τους είναι η γυναίκα που ήρθαν να επισκεφθούν στη Μονεμβασιά. Θα καταφέρει να τους γλυτώσει;

Ο Μόφορης ζητά απ’ τον δουλέμπορο ν’ αγοράσει εκείνος τον Τζανή αλλά η διαδικασία θ’ αποδειχθεί δύσκολη… και επικίνδυνη.

Ο Βρώτσος φέρνει τη Μαριώ στον πύργο όπου αποκαλύπτει στον Μάρκο τις ραδιουργίες της Πολυξένης, ανοίγοντας μέσα στον πύργο των Λασκαραίων, τον ασκό του Αιόλου.

Θα καταφέρει η Πολυξένη να φυλάξει το ένοχο μυστικό της Δαμιανής και να γλυτώσει απ’ τις κατηγορίες; Ο διώκτης της Θεοφανώς βρίσκει επιτέλους τον στόχο του και η ζωή της Θεοφανώς κρέμεται από μια κλωστή.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό