Ο παράδεισος των κυριών: Ανοίγουν οι φάκελοι με τις δηλητηριάσεις της Βικτώριας

Ο παράδεισος των κυριών: Ανοίγουν οι φάκελοι με τις δηλητηριάσεις της Βικτώριας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ανοίγουν οι φάκελοι με τις δηλητηριάσεις της Βικτώριας

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του Alpha, η υπόθεση των δηλητηριάσεων της Βικτώριας θα παρουσιάσει ανατρεπτικές εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Βικτώρια, θα προσπαθήσει, για άλλη μια φορά, να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων και να αρνηθεί τα στοιχεία που έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια και την ενοχοποιούν.

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος στην προσπάθεια του να ανακαλύψει τον λόγο που η Αμαλία του είπε ψέματα το προηγούμενο βράδυ πέφτει πάνω σε αλήθειες που θα τον κλονίσουν βαθιά.

Παράλληλα, η  Μιράντα προσπαθώντας να βοηθήσει τον Σίμο μαθαίνει κάτι από τον Ντίνο για την Αμαλία που θα επιβεβαιώσει τους φόβους της… αυτό που συνέβη στην υγεία του Φώτη θα γίνει η αφορμή για να ανοιχτούν κι άλλες παρόμοιες υποθέσεις του παρελθόντος.

Τέλος, η Ζαχαρούλα αναλαμβάνει να μιλήσει στην Σύρμω ώστε να την πείσει να αφήσει πρώτα τα αδέρφια της να παντρευτούν.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό