Η νέα πρόταση της Minos EMI, a Universal Music Company – 𝓕𝓛𝓔𝓤𝓡

Η νέα πρόταση της Minos EMI, a Universal Music Company – 𝓕𝓛𝓔𝓤𝓡

Η Minos EMI, a Universal Music Company υποδέχεται τις Fleur.

Δυο κλασικές μουσικοί που αφουγκράζονται τον ήχο της πόλης. Δυο φίλες. Η τσελίστα Ειρήνη Αναστασίου και η πιανίστα Ελευθερία Ναθαναήλ.

 Από τον S. Rachmaninov στους Beatles… 

Η τσελίστα Ειρήνη Αναστασίου που ξεκίνησε μαθήματα βιολοντσέλου σε ηλικία 6 ετών, και συμμετέχει σε επαγγελματικές ορχήστρες με εμφανίσεις στους σπουδαιότερους χώρους της Ελλάδας όπως Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κ.α., έχει συνεργασίες με τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες και δημιουργούς της ροκ σκηνής.

Η πιανίστα Ελευθερία Ναθαναήλ, διπλωματούχος πιάνου με καθηγητή τον σολίστα Valery Ismagilov και σπουδές στο Mozarteum, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας με καθηγητή τον σολίστα Vasily Lobanov, έχει επίσης συνεργαστεί με πολύ σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες της ροκ σκηνής.

Σήμερα η Ειρήνη & η Ελευθερία, δημιουργούν με το ντουέτο τους έναν ήχο με εντελώς προσωπικό τρόπο ερμηνείας κλασικών και σύγχρονων έργων.

Έναν ήχο που απορροφώντας τους κραδασμούς του σήμερα βρίσκει τρόπο και διαχέεται σε μεγάλα έργα κλασσικών και σύγχρονων συνθετών με όχημα τον μοναδικά δεμένο διάλογο αυτών των δύο εξαιρετικών μουσικών.

  • Το πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς είναι μία διασκευή στο «μεγάλο» τραγούδι των Beatles, «Eleanor Rigby (Lonely People)» στο οποίο οι Fleur παρουσιάζουν ξεκάθαρα τον μαγικό κόσμο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την μουσική.

Δες το official music video των Fleur στο “Eleanor Rigby”:

  • Το δεύτερο δείγμα είναι το «Vocalise» του S. Rachmaninov, ένα βαθιά συναισθηματικό και απαιτητικό μουσικό έργο στο οποίο επίσης οι Fleur δείχνουν με ποιον τρόπο ερμηνεύουν τόσο σημαντικά έργα μεταφέροντας την σύγχρονη αίσθηση και προσέγγισή τους. 

Έρχεται σύντομα το official music video των Fleur στο “Vocalise”:

Αυτά τα δύο singles προετοιμάζουν το έδαφος για ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ το οποίο θα έρθει σύντομα!

  • Βρείτε και ακούστε το “Eleanor Rigby” στο Spotify εδώ:

https://open.spotify.com/track/2qyCJub9T6xiYIUsnF7dD5?si=4ae536e92cea4084 

  • Βρείτε και ακούστε το “Vocalise” στο Spotify εδώ:

https://open.spotify.com/track/4BA3Ap6QOGyvufWuFlPiJ3?si=9fa273fd15804462

Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό