Η νεκροτομή στο ζευγάρι από τις Σέρρες θα “δείξει” γιατί πέθαναν ταυτόχρονα – περίεργη σύμπτωση;

Η νεκροτομή στο ζευγάρι από τις Σέρρες θα “δείξει” γιατί πέθαναν ταυτόχρονα – περίεργη σύμπτωση;

Αύριο, Παρασκευή, θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης το ανδρόγυνο που βρέθηκε νεκρό, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, στα ιαματικά λουτρά Σιδηροκάστρου στις Σέρρες.

Όπως σημειώνει ο Γιώργος Σόμπολος στο Media Press, η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν ταυτόχρονα στον θάνατο, τόσο την 70χρονη γυναίκα όσο και τον 72χρονο σύζυγο της.

Το ζευγάρι βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στα ιαματικά λουτρά. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, διαμένουν μόνιμα στην Προσοτσάνη Δράμας. Από τις καταγραφές, ήταν η τρίτη φορά που θα έμπαιναν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με το ιδιωτικό τζακούζι. Σύμφωνα με την κατάθεση των υπαλλήλων στις επτά παρά τέταρτο το απόγευμα εισήλθαν στον χώρο και μισή ώρα μετά, αφού δεν είχαν βγει, μπήκε ο υπάλληλος για να τους ενημερώσει πως έπρεπε να αποχωρήσουν, πλην όμως τους βρήκε νεκρούς.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από τις αρχές, δείγματα από το νερό έχουν σταλεί στο χημείο του κράτους, ενώ ελήφθησαν καταθέσεις από όλους τους υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπεύθυνος λειτουργίας των ιαματικών λουτρών, είναι το πρώτο θλιβερό περιστατικό που καταγράφεται κατά την διάρκεια λειτουργίας του χώρου.

Πηγή: Media Press

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό