Κατέρρευσε τμήμα οροφής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης… (video)

Μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκε ένας επισκέπτης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης πριν λίγες ημέρες.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο το οποίο έστειλε στο e-evros.gr τμήμα της ψευδοροφής του νοσοκομείου έχει καταρρέυσει κι όπως τονίζει  υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πέσει και το υπόλοιπο και να σκοτώσει τους διερχόμενους!

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Κατέρρευσε το ταβάνι του Γενικού Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με κίνδυνο να πέσει και το υπόλοιπο και να σκοτώσει τους διερχόμενους. Όλα αυτά εν όψη εκλογών και εν έτη 2023 όπου ο κύριος Μητσοτάκης επισημάνει ότι όλα είναι μια χαρά. Αν είναι δυνατόν το μεγαλύτερο νοσοκομείο στην Ελλάδα να ρημάζει και κανένας αρμόδιος να μην ενδιαφέρεται. Αυτό είναι το ελληνικό κράτος, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι εκλογές”.

Το συμβάν αυτό έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων συμβάντων στο συγκεκριμένο νοσοκομείο γεγονός που αναδεικνύει το πρόβλημα της ελλιπούς συντήρησης των κτιριολογικών εγκαταστάσεων.

Το κτίριο, όπως καταγγέλλουν καθημερινά ασθενείς, επισκέπτες αλλά και εργαζόμενοι εγκυμονεί κινδύνους και ζητούν να γίνουν άμεσα έργα αποκατάστασης.

Το ερώτημα που προκύπτει για μία ακόμη φορά είναι τι πρέπει να γίνει επιτέλους για να παρέμβει κάποιος;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: e-evros.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό