Κολωνός: Πως ο 53χρονος «ψάρευε» πελάτες για την 12χρονη

Κολωνός: Πως ο 53χρονος «ψάρευε» πελάτες για την 12χρονη

Κάθε μέρα όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της φρίκης στον Κολωνό και τον βιασμό της 12χρονης.

Σε καθημερινή βάση και άλλοι άνδρες εμφανίζονται στη ΓΑΔΑ για να αποκαλύψουν πως συνομίλησαν με την 12χρονη από τον Κολωνό στην πλατφόρμα με τις Αρχές να διαμηνύουν πως είναι όλοι ύποπτοι.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται 8 νέες συλλήψεις οι οποίες θα αφορούν μετά βεβαιότητος και άτομα τα οποία εμφανίστηκαν αυτοβούλως στις αρχές.

Το απόγευμα της Δευτέρας ένας 54χρονος παρουσιάστηκε στο Ανήλικων και παραδέχθηκε πως το προηγούμενο διάστημα συνομιλούσε με το παιδί.

Πρόκειται για τον ενδέκατο άνδρα που όπως και όλοι οι προηγούμενοι ισχυρίστηκε πως ουδέποτε συναντήθηκε με την ανήλικη ούτε γνώριζε την πραγματική της ηλικία.

Οι Αρχές κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο το οποίο θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

«Τους προηγούμενους μήνες συνομιλούσα με ένα άτομο μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και μου είχε πει πως ήταν 17 ετών. Ποτέ όμως δεν συνάντησα από κοντά το κορίτσι αυτό» υποστηρίζει ο 54χρονος.

Τουλάχιστον τρεις άνδρες βρέθηκαν με την ανήλικη

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό τουλάχιστον 3 άτομα από αυτά που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως είχαν συναντήσει την ανήλικη, χωρίς να αποκλείεται ο αριθμός αυτός να ανέβει ακόμη περισσότερο

Πίεζε για τα ραντεβού της φρίκης

Ο Ηλίας Μίχος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη ήταν ιδιαίτερα πιεστικός με τους υποψήφιους παιδεραστές – βιαστές της 12χρονης

«Μου είπε να… να κάνουμε μια ερωτική πράξη έναντι αμοιβής… μου λέει ‘’μπορείς σε μισή ώρα;’’ της λέω ‘’μπορώ’’. Αλλά νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Ε, τώρα, στο δεύτερο, τρίτο μήνυμα, με μια φωτογραφία να βρεθούμε, να κάνουμε αυτό κι αυτό κι αυτό, μου φάνηκε λίγο περίεργο…» δήλωνει ο 33χρονος.

Πιεστικός και χειριστικός

12χρονη – ( Μίχος )– «Γεια σου είμαι 17 στα 18. Θέλεις να έρθεις τώρα και να κάνουμε οτιδήποτε θέλεις στο αμάξι μόνο με 50 ευρώ;»
40χρονος – «Τι λες; Πας καλά; Καταρχάς δεν πληρώνω, άσε που είσαι όσο η κόρη μου!!! Ντροπή σου!!!»

12χρονη- ( Μίχος )– «Ευκαιρία να συναντήσεις μία στην ηλικία της κόρης σου».

Ο 40χρονος σχολίασε: «Δυστυχώς αυτή η εφαρμογή έχει ό,τι ανωμαλία υπάρχει».

Ο ογκοδέστατος φάκελος με τα στοιχεία από το τμήμα Ανήλικων βρίσκεται στην ανακρίτρια από την οποία θα δοθεί η εντολή για την τέταρτη κατάθεση της 12χρονης.

Η εφαρμογή γνωριμιών «blindchat» δεν εντοπίστηκε στο κινητό τηλέφωνο της μητέρας της 12χρονης

Στην αποκάλυψη νέων στοιχείων προχώρησε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφορικά με την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Όπως ανέφερε ύστερα από έρευνες στο κινητό της μητέρας της ανήλικης δεν εντοπίστηκε η εφαρμογή γνωριμιών «blindchat» μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος «ψάρευε» τους βιαστές της 12χρονης.

Το νέο στοιχείο αυτό προκαλεί ένα νέο ερώτημα. Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της 12χρονης κατηγορείται πως εκείνη είχε κανονίσει το ραντεβού με τον πρώτο συλληφθέντα, τον Γιάννη Σοφιανίδη, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση του παιδιού ήταν αυτός που την είχε βιάσει τις περισσότερες φορές.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του είχε αναφέρει πως η συνάντηση με την 12χρονη κανονίστηκε μέσω της εφαρμογής, την οποία γνωρίζουμε πλέον ότι κατείχε μονάχα ο Ηλίας Μίχος.

Εύλογα λοιπόν γεννιέται το ερώτημα πώς είναι δυνατό να κλείστηκε το «ραντεβού» από τη μητέρα. Επιπλέον, οι κοινοί λογαριασμοί της 12χρονης με τον Ηλία Μίχο που είχαν στις εφαρμογές Viber και Whatsapp, επίσης δεν εντοπίστηκαν στο τηλέφωνο της μητέρας της ανήλικης.

Σημειώνεται πως η 37χρονη γυναίκα βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

newsit.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό