Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ  η 12χρονη για αναγνώριση των βιαστών της

Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ η 12χρονη για αναγνώριση των βιαστών της

Είδε 10 φωτογραφίες για να αναγνωρίσει τους βιαστές της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Το παιδί πήγε στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει. Παράλληλα, ακόμα δύο άνδρες, 50 και 34 ετών, που φέρεται να συνομιλούσαν μαζί της, εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Η 12χρονη είδε περίπου 10 φωτογραφίες, ώστε να αναγνωρίσει αν υπάρχει ανάμεσά τους κάποιος από τους βιαστές της. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες με σκοπό να ταυτοποιηθούν και άλλα άτομα από τη λίστα των 213, που είχαν επικοινωνήσει με κάποιο από τα προφίλ της 12χρονης στο Blindchat και να βρεθεί ποιοι συναντήθηκαν με το παιδί και αν την κακοποίησαν σεξουαλικά. 

Οι αρχές ήθελαν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία στα χέρια τους, προτού καλέσουν το κορίτσι για συμπληρωματική κατάθεση, καθώς είναι εμφανώς ταλαιπωρημένο. Σημειώνεται ότι είναι η τέταρτη φορά που καταθέτει ενώπιον των αρχών. 

Την ίδια ώρα, οι δύο άντρες που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι έχουν συνομιλήσει με τη 12χρονη. Ερευνάται αν την έχουν συναντήσει. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τους άνδρες που εμφανίστηκαν αυτοβούλως

Προσέλευση αυτοβούλως δύο (2) ημεδαπών φερόμενων χρηστών διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Πηγή: Star.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό