Κομοτηνή: Πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο της ΠΑΣΠ στο πάρκο της Περιφέρειας

Κομοτηνή: Πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο της ΠΑΣΠ στο πάρκο της Περιφέρειας

Παρουσία παλαιότερων στελεχών της ΠΑΣΠ Κομοτηνής στις διάφορες σχολές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, βουλευτών, στελεχών της αυτοδιοίκησης αλλά και υποψηφίων ευρωβουλευτών, ανάμεσά τους και του Δημάρχου Αθηναίων κ.Χάρη Δούκα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 18 Μαΐου, στο πάρκο της Περιφέρειας στην Κομοτηνή το 1ο συνέδριο της ΠΑΣΠ Κομοτηνής.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν με τον χαιρετισμό του Γραμματέα της ΠΑΣΠ Κομοτηνής κ. Αντώνη Παλιάικου, του Δημάρχου Κομοτηνής κ.Γιάννη Γκαράνη και του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ.Γιάννη Αμαραντίδη.

Ο κ.Γκαράνης χαιρέτισε την επανεργοποίηση της ΠΑΣΠ, υπογραμμίζοντας την ανάγκη της συμμετοχής των νέων στα κοινά και στα φοιτητικά πολιτικά δρώμενα, για να καλωσορίσει στη πόλη τους καλεσμένους ομιλητές.

Στην πρωτοβουλία της διοργάνωσης στάθηκε ο κ.Αμαραντίδης τονίζοντας ότι μέσα από αυτήν δίνεται η δυνατότητα να ενωθούν οι φωνές και οι απόψεις της σπουδάζουσας νεολαίας και της τοπικής κοινωνίας, ώστε όπως σημείωσε «όλοι μαζί δημοκρατικοί άνθρωποι να ανοίξουμε τον διάλογο και να συζητήσουμε πάνω σε θεματικές με τεράστιο ενδιαφέρον και για το διακύβευμα των ευρωεκλογών».

φωτος: paratiritis-news.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό