Συμμετοχή του Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής  στο 16ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Καλαμπακίου Δράμας (φωτος)

Συμμετοχή του Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής στο 16ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Καλαμπακίου Δράμας (φωτος)

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής συμμετείχε στο 16 ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Καλαμπάκι της Δράμας στις 18 και 19 Μαΐου.
Στο φεστιβάλ παρευρέθηκαν αποστολές από το Βόλο, την Καρδίτσα, την Έδεσσα, τον Κολινδρό Πιερίας αλλά και τους γειτονικούς νομούς (Καβάλα, Σέρρες, Δράμα).
Άξιοι εκπρόσωποι της Θράκης ήταν οι τριάντα μικροί χορευτές του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής. Χωρισμένοι σε δύο χορευτικές ομάδες, από πέντε (5) έως δώδεκα (12) ετών, χόρεψαν χορούς της Θράκης και απέσπασαν το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.
Άψογη διοργάνωση υπήρχε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμπακίου, με τον οποίο ο σύλλογος Θρακών Κομοτηνής διατηρεί πολύχρονη συνεργασία και ετοιμάζει καινούργιες δράσεις.
Επόμενο ραντεβού των παιδικών τμημάτων του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής είναι το παιδικό φεστιβάλ που θα
πραγματοποιηθεί στις Σάπες, θα ακολουθήσει μια πολιτιστική εξόρμηση στη Γρατινή και τέλος θα εκπροσωπήσει την πόλη μας και σε παιδικό φεστιβάλ στη Λευκάδα.
Εκπρόσωποι του συλλόγου στις αποστολές των παιδικών τμημάτων θα είναι ο αντιπρόεδρος και χοροδιδάσκαλος των τμημάτων ενηλίκων Ιωάννης Τζερνικούδης και η χοροδιδάσκαλος των παιδικών τμημάτων Σωτηρία Τσακίρη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό