«Κρυφό σχολείο» σε αποδυτήρια εν έτει 2021 στην Θράκη! Αλλάζουν ρούχα και συμπληρώνουν φύλλο αγώνα με… κεριά και φακό!

«Κρυφό σχολείο» σε αποδυτήρια εν έτει 2021 στην Θράκη! Αλλάζουν ρούχα και συμπληρώνουν φύλλο αγώνα με… κεριά και φακό!

Εν έτει 2021 μοιάζουν σαν… κρυφό σχολείο τα αποδυτήρια του Ορφέα Στρύμης στο πρώην Δημοτικό Σχολείο που έχει κλείσει εδώ και χρόνια, διότι από το προηγούμενο καλοκαίρι δεν υπάρχει ρεύμα.

Το κτήριο του σχολείου χρησιμοποιείται από την ομάδα του χωριού της Στρύμης ως αποδυτήρια αλλά και από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού, ωστόσο χωρίς πλέον να υπάρχει στο κτήριο ρεύμα, που σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakisportS πλήρωνε ο πολιτιστικός σύλλογος, αλλά σταμάτησε λόγω της κρίσης με τον Δήμο Σαπών να προτίθεται να βοηθήσει αλλά την ΔΕΗ να έχει ήδη στο μεταξύ σπεύσει να κόψει την παροχή λόγω του χρέους που είχε δημιουργηθεί.

Έτσι πλέον με φακό ή ακόμα και με… κεριά συμπληρώνεται το φύλλο αγώνα (όπως φαίνεται στην φώτο του ThrakiSportS), ενώ φυσικά δεν υπάρχει και ζεστό νερό για τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα. Κρίμα για όσα συμβαίνουν στο γήπεδο του απομακρυσμένου χωριού της Στρυμης, όπου η νεανική ομάδα του Ορφέα είναι πρωτοπόρος στην Β’ ΕΠΣ Θράκης, θέση την οποία προσπαθεί να διατηρηθεί με μεγάλες δυσκολίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό