Κυριάκος Αμούτζας : «Με μεγάλη αγωνία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή η Αντιπολίτευση παρακολουθεί τα τελευταία γεγονότα στον πολύπαθο Δήμο μας»

Κυριάκος Αμούτζας : «Με μεγάλη αγωνία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή η Αντιπολίτευση παρακολουθεί τα τελευταία γεγονότα στον πολύπαθο Δήμο μας»

Η απουσία της Δημοτικής Αρχής εδώ και χρόνια, σταμάτησε τη λειτουργία της Φιλαρμονικής του Δήμου μας τους τελευταίους οκτώ μήνες εντελώς αναίτια.

Οι ρεζέρβες της Δημοτικής Αρχής, απόντος φυσικά του Δημάρχου, οι οποίες πιστεύουν πως διοικούν τον Δήμο εδώ και τέσσερις μήνες, παρόλο που εισέπραξαν την άρνηση των μελών της Φιλαρμονικής να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου, αυτές με περισσό ΘΡΑΣΟΣ και δίχως ίχνος ΝΤΡΟΠΗΣ δημοσιοποιούν πρόγραμμα για την 25η Μαρτίου το οποίο περιλαμβάνει και τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής!!

Τα μέλη της Φιλαρμονικής, όλοι τους επώνυμοι Ιασμιώτες και πτυχιούχοι ή φοιτητές Ανώτερων Εθνικών Ιδρυμάτων, μετά τη λοιδορία και την περιφρόνηση που δέχτηκαν από τη Δημοτική Αρχή, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν,ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Οι δάσκαλοι της Φιλαρμονικής, μετά από όλα όσα συνέβησαν με τον Δήμαρχο και τα οποία είναι γνωστά τοις πάσι, αρνούνται και αυτοί με τη σειρά τους να διευθύνουν καθώς πρώτον δεν υπάρχει κάποια σύμβαση εργασίας και δεύτερον η Δημοτική Αρχή έχει δείξει απίστευτη ασυνέπεια ως προς τις υποχρεώσεις της στην Φιλαρμονική!

Αν τελικά συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις, κάτι που το ελπίζουμε, θα το κάνουν μόνο εθελοντικά!

Θα ήταν παράλειψή μας να μη συγχαρούμε τον πρώην Πρόεδρο κ. Μεχμέτ για την προσπάθεια που έκανε να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Φιλαρμονικής και Δήμου.

Δυστυχώς όμως ο κ. Μεχμέτ, ως δεύτερος τη τάξει δημοτικός σύμβουλος εδώ και τρία χρόνια, δεν μας απαντά στο τι πραγματικά έκανε όταν ο Δήμαρχος εξέθετε δημόσια τους δασκάλους και αδιαφορούσε για τις ανάγκες των μελών της Φιλαρμονικής.

Πριν βρεθεί οποιαδήποτε άλλη λύση, που θα βρεθεί, προτείνουμε τα μέλη της Φιλαρμονικής μας, ως προσωπικότητες και γνήσιοι Ιασμιώτες, να αναθεωρήσουν και να πλαισιώσουν πολύ σημαντικά γεγονότα όπως ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου και κατόπιν η Περιφορά και η Ανάσταση του Κυρίου.

Καλούμε δε την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με γνώση των συνεπειών που επιβάλλει η δημοκρατία μας, να θέσει ως θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο την επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής σε στέρεες βάσεις και την ηθική αποκατάσταση, με εισήγηση της Αντιπολίτευσης, των μελών και των δασκάλων της.

Ευελπιστούμε πως θα εισακουστεί η προτροπή μας και θα έχουμε μια θετική εξέλιξη.

Περιμένουμε.

Για τη Μείζονα Αντιπολίτευση του Δήμου Ιάσμου

Κυριάκος Αμούτζας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό