Μαύρο Ρόδο: Αυτός διατάζει την εκτέλεση του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Αυτός διατάζει την εκτέλεση του Βίκου

Το Μαύρο Ρόδο συνεχίζει να συγκλονίζει με αυτά που έρχονται στα επόμενα επεισόδια να αναμένεται να κορυφώσουν την τηλεθέαση για τη σειρά του Mega.

Οι εξελίξεις τρέχουν σε κάθε μέτωπο στη συνέχεια της σειράς με την Ελισάβετ και τον Πέτρο να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο αυτών. Ο Πέτρος θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Βίκο και η Αγγελική απελπισμένη παρακολουθεί την ένταση να ανεβαίνει ανάμεσα στον γιο της και τον εραστή της.

Οι βραδινές συναντήσεις της Ελισάβετ θα γίνουν γνωστές στην Ηγουμένη η οποία ανησυχεί για την προστατευόμενή της. Η Ελισάβετ από την άλλη νιώθει ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη της. Η νεαρή μοναχή θα δούμε στη συνέχεια να αρνείται την χειροτονία της ζητώντας αυτή να καθυστερήσει.

Θέμης και Βίκος συνεχίζουν την άγρια κόντρα του για τα μάτια της Αγγελική η οποία πλέον νιώθει εγκλωβισμένη σε αυτήν την κατάσταση. Ο Θέμης διψάει για εκδίκηση και θέλει να βγάλει μια και καλή από τη μέση τον εχθρό του. Έτσι ο Θέμης θα δώσει εντολή εκτέλεσης του Βίκου για τις επόμενες 24 ώρες!

Στο μεταξύ ένα πρόσωπο από το παρελθόν αναστατώνει τον Θέμη με την εμφάνισή του. Παράλληλα, η Κασσιανή συνεχίζει τις προσπάθειές της να να υπομονεύσει την ηγουμένη Φιλαρέτη με τον Σαράντο να εμπλέκεται στα σχέδιά της.

Σχέδιο ωστόσο καταστρώνει και ο Θέμης έτσι ώστε να απομακρύνει μια για πάντα τον γιο του από τη Γερακιανή και την Ελισάβετ.

Για όλες τις εξελίξεις από το Μαύρο Ρόδο και τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό