Ο παράδεισος των κυριών: Τότε θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί και του χρόνου

Ο παράδεισος των κυριών: Τότε θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί και του χρόνου

Η νέα σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών» έχει κάνει δυναμική εμφάνιση τη φετινή σεζόν έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Η σειρά μάλιστα σημειώνει καλά νούμερα στην τηλεθέαση και από τον Alpha «τρίβουν» τα χέρια τους με το επιτυχημένο τρίπτυχο «Παράδεισου», «Σασμού» και «Αυτή η νύχτα μένει» που έχουν δημιουργήσει στην prime time.

H καλοστημένη παραγωγή της σειράς που μας μεταφέρει με άψογο τρόπο στην Αθήνα της δεκαετίας του 60′, αλλά και οι ερμηνείες που ζωντανεύουν στις οθόνες μας την συγκλονιστική πλοκή, έχουν μπει πλέον στις καρδιές των τηλεθεατών.

Σε σενάριο της Δήμητρας Τσόλκα αλλά και μιας ομάδας σεναριογράφων, σκηνοθεσία των Γιάννη Βασιλειάδη και Σταμάτη Πατρώνη και τις ερμηνείς αγαπημένων ηθοποιών όπως ο Αργύρης Πανταζάρας, η σειρά συζητιέται ήδη για το αν θα συνεχιστεί και του χρόνου, μακραίνοντας έτσι το διάστημα της επιτυχίας της.

Ωστόσο οι τελικές αποφάσεις αργούν ακόμη να ληφθούν. Για την ακρίβεια η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί κοντά στο Πάσχα έτσι ώστε να εξετάσουν αν η σειρά θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και θα διατηρήσει τη δυναμική της. Τότε είναι που θα αποφασιστεί και ποια άτομα θα φύγουν από τη σειρά και ποια θα έρθουν σε αυτή.

Για όλες τις εξελίξεις από τον «Παράδεισο» και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό