Μαύρο Ρόδο: Η Θάλεια βάζει κοριό στον Θέμη – Νύχτα πάθους Γεράσιμου – Νατάσας

Μαύρο Ρόδο: Η Θάλεια βάζει κοριό στον Θέμη – Νύχτα πάθους Γεράσιμου – Νατάσας

To Μαύρο Ρόδο φέρνει νέες συνταρακτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, οι οποίες θα ανατρέψουν τις ζωές των πρωταγωνιστών!

Η νέα σειρά του Mega, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, έχει μπει δυναμικό στο παιχνίδι της του ανταγωνισμού της βραδινής ζώνης σαρώνοντας μάλιστα στην τηλεθέαση.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Θάλεια βάζει κοριό στον Θέμη – Νύχτα πάθους Γεράσιμου – Νατάσας

Ο Βίκος προβληματίζεται και ζητάει από την Θάλεια να βάλει κοριό στο γραφείο του Θέμη. Εντοπίζονται τα στοιχεία ενός άντρα που έκανε την επίθεση στον Σταυρινό και την Τασούλα.

Η Κασσιανή θέλει να απολύσει τον Γεράσιμο, ενώ η Ελισάβετ, επηρεασμένη και από τα σκληρά λόγια της Κασσιανής απέναντί της, δεν φεύγει μόνο από το μοναστήρι, αλλά παίρνει ακόμα μία απόφαση, πολύ σημαντική για τη ζωή της.

Την ίδια ώρα, καταρρακωμένος από την απόρριψη της Ελισάβετ, ο Γεράσιμος το ‘χει ρίξει στο ποτό. Μάλιστα, θα βρει παρηγοριά σε ένα απρόσμενο πρόσωπο, τη… Νατάσα. Η τραγουδίστρια είχε μια σύντομη περιπέτεια με τον Πέτρο, ενώ και η σχέση της με τον Παράσχο υπήρξε επεισοδιακή και γεμάτη εντάσεις.

Τώρα φαίνεται πως νιώθει κι εκείνη να βουλιάζει στη μοναξιά. Οι δυο τους έρχονται αναπάντεχα κοντά και περνούν μαζί μια νύχτα πάθους…

Για όλες τις εξελίξεις από το Μαύρο Ρόδο και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς του MEGA:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό