Σασμός: Ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Αστέρη πως έκανε φόνο;

Σασμός: Ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Αστέρη πως έκανε φόνο;

Ο Σασμός συναρπάζει και στα επόμενα επεισόδια καθώς η αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή από τον Μαθιό μοιάζει πιο κοντά από ποτέ στο να αποκαλυφθεί από την οικογένειά του.

Ο κυρίαρχος στην τηλεθέαση Σασμός σε κάθε επεισόδιο φέρνει νέες συγκινήσεις. Μία από αυτές είναι και η παραλίγο ανακάλυψη του όπλου της δολοφονίας του Στεφανή από τη Βασιλική. Το γεγονός αυτό αναστατώνει τον Μαθιό. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει τι κρύβει ο αδερφός του

Ο Μαθιός με την Καλλιόπη θα πάνε στο σπιτάκι στο βουνό ώστε να βρουν το όπλο της δολοφονίας όμως εκεί τους περιμένει μια αναπάντεχη συνάντηση που είναι ικανή να εκθέσει τους πάντες.

Ο Αστέρης με την Αργυρώ βρίσκονται ήδη μέσα στο σπιτάκι και οι δυο τους βλέπουν την Καλλιόπη με τον γιο της να ψάχνουν κάτι στον κήπο του σπιτιού. Η Καλλιόπη σύντομα τους αντιλαμβάνεται και γίνεται έξαλλη μαζί τους. Τους επιτίθεται φραστικά προσπαθώντας βέβαια να καλύψει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο είναι εκεί. Ο κίνδυνος για τον Μαθιό όλο και μεγαλώνει μετά τις καταστροφές από την νεροποντή και η μητέρα του ανησυχεί επίσης για αυτόν.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό